PeristeriNews.gr
Lifestyle

Βρετανία: Η βασιλική οικογένεια έφτασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου


Τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έφθασαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Προηγήθηκε η άφιξη διασημοτήτων συμπεριλαμβανομένων των Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ, του ‘Ελτον Τζον, των ηθοποιών που παίζουν στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά Suits στον παμπάλαιο πύργο του Ουίνδσορ στη Βρετανία ενόψει του γάμου.

Λίγες ώρες πριν από τη γαμήλια τελετή, η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε τον τίτλο του δούκα του Σάσεξ στον εγγονό της, που σημαίνει ότι η αμερικανίδα ηθοποιός μόλις παντρευτεί θα φέρει τον τίτλο της δούκισσας του Σάσεξ.

Η μέρα είναι ηλιόλουστη, η στρατιωτική μπάντα με τις κόκκινες στολές και τα χαρακτηριστικά βρετανικά ψηλά καπέλα ψυχαγωγεί με μουσική τις χιλιάδες κόσμου που έχει συγκεντρωθεί πίσω από τα φράγματα. Η αστυνομία με ημιαυτόματα όπλα περιπολεί τους δρόμους και παρακολουθεί από τις στέγες κτιρίων.

Διασημότητες όπως η ‘Οπρα Γουίνφρεϊ, η πρωταθλήτρια του τένις Σερένα Ουίλιαμς, ο άσσος του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του Βικτόρια, έχουν πάρει τη θέση τους για την τελετή του γάμου. Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχωρίζουν τα αδέλφια της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνας και μητέρας του Χάρι, ο τραγουδιστής ‘Ελτον Τζον που τραγούδησε στην κηδεία της Νταϊάνας, ο βρετανός ηθοποιός ‘Ιντρις ‘Ελμπα και δύο πρώην φίλες του Χάρι.

“Αυτή είναι μια στιγμή όπου όλοι μπορούμε να γιορτάσουμε την αναγέννηση της βασιλικής οικογένειας”, δήλωσε ο 60χρονος Κένι Μακ Κίνλι που ταξίδεψε από τη Σκωτία για τον γάμο. “Είναι μια ώρα που ολόκληρο το έθνος μπορεί να ενωθεί παρά να είναι διχασμένο. Είναι μια μέρα που μπορείς να είσαι περήφανος που είσαι Βρετανός”.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε το 2016 και ερωτεύτηκε κάτω από τα αστέρια της Μποτσουάνας θα παντρευτεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου του 15ου αιώνα, σε έναν πύργο που είναι η κατοικία 39 μοναρχών της Αγγλίας από το 1066.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment