PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Βραβεία διαγωνισμού ρομποτικής από την Περιφέρεια Αττικής


Η Περιφέρεια Αττικής πραγματοποίησε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, εκδήλωση επιβράβευσης της προσπάθειας παιδιών ηλικίας 9 – 16 ετών από διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα, φορείς και συλλογικότητες, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ρομποτικής First Lego League. Την εκδήλωση, που έλαβε χώρα την ημέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς, συντόνισε η Περιφερειακή Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Αττικής, Αγγελική Λεβέντη.

Την Περιφερειάρχη Αττικής, εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Κλιματικής Αλλαγής και Αντιπλημμυρικών Έργων, Νάσος Αναγνωστόπουλος. Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τις ομάδες των παιδιών, δίνοντας έμφαση στον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού, ο οποίος βασίστηκε στις αρχές της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών και κυρίως στις αξίες του ευγενούς ανταγωνισμού και της άμιλλας, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης, του επαγγελματισμού και της συνέργειας, μέσα σε κλίμα χαράς, διασκέδασης και παιχνιδιού.

Από την πλευρά της η Αγγελική Λεβέντη τόνισε, μεταξύ άλλων, τη σημασία της προσπάθειας των ομάδων ανεξάρτητα από τη διάκριση ή μη, όπως και τη συμβολή των γονέων μέσα από τη στήριξη της προσπάθειας των παιδιών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment