PeristeriNews.gr
Uncategorized

Βίαια επεισόδια με συμπλοκές οπαδών


Βίαια επεισόδια έλαβαν χώρα κοντά στο ΟΑΚΑ, λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, την ώρα που η Αθήνα είναι «αστακός».

Γύρω στις 17:00, ομάδα οπαδών της ΑΕΚ εντόπισε κοντά στο «Mall» ένα βανάκι που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι οπαδοί της Ένωσης επιτέθηκαν κατά των οπαδών του «δικέφαλου του Βορρά» με ρόπαλα, ενώ στη συνέχεια έβαλαν και φωτιά στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τραυματίες φέρουν ελαφρά τραύματα και έχουν διακομιστεί στον «Ευαγγελισμό», οι οπαδοί της ΑΕΚ ήταν πάνω από 100.

Νέος γύρος επεισοδίων έλαβε χώρα επί της λεωφόρου Κηφισίας, κοντά στο ΟΑΚΑ, όταν μηχανοκίνητη πορεία οπαδών της ΑΕΚ επιχείρησε να κινηθεί προς το χώρο του σταδίου όπου βρίσκονταν οπαδοί του ΠΑΟΚ, με την αστυνομία να παρεμβαίνει κάνοντας χρήση χημικών.

Χαμός έξω από τη θύρα 3

Μεγάλη ένταση υπήρξε και κατά την είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ, έξω από τη Θύρα 3, με οπαδούς του ΠΑΟΚ να πετούν μολότοφ προς αυτούς της Ένωσης.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ αντέδρασαν δυναμικά και η αστυνομία παρενέβη με εκτεταμένη χρήση χημικών. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ οπαδών και αστυνομίας.

Ένταση και μέσα στο γήπεδο

«Μπαρούτι» μυρίζει η κατάσταση, πάντως, κι εντός του ΟΑΚΑ, όπου οπαδοί του ΠΑΟΚ, μάλιστα, φέρεται να έχουν περάσει εντός του γηπέδου πιστόλια, με τα οποία εκτοξεύουν φωτοβολίες ευθείας βολής.

Για την ακρίβεια, πάνω από 5-6 φωτοβολίδες έχουν φύγει από το ασπρόμαυρο πέταλο προς τον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 15/2

Peristeri News

Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Σι Τζινπίνγκ

Peristeri News

ΣΥΡΙΖΑ για Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Γ. Οικονόμου θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί

Peristeri News

Leave a Comment