PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Α.Ο.Περιστερίου: «Καλή Χρονιά και ας ελπίσουμεότι τα καλύτερα έρχονται»


Εορταστικό το κλίμα στην ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης.

Το Δ.Σ του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ εύχεται σε όλους τους παράγοντες – ποδοσφαιριστές – ΕΠΟ – ΕΠΣΑ – διαιτητές – και τους φιλάθλους όλων των ομάδων : “ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ – ΕΥΤΥΧΙΑ –ΧΑΜΟΓΕΛΟ – ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ”.

Το προγραμματισμένο φιλικό που ήταν να γίνει το Σάββατο με την ομάδα του Ατρόμητου Κ20 ματαιώθηκε λόγω της κακοκαιρίας αφού το γήπεδο Ηφαίστου είχε μετατραπεί κυριολεκτικά σε λίμνη, το ίδιο συνέβη και την Κυριακή .

Ωστόσο ο Γιάννης Τάμπρατζης πήρε τους ποδοσφαιριστές και πήγαν στο προπονητήριο της ομάδος και έγινε κανονικά προπόνηση και τις δύο μέρες .

Στην συνέχεια της τελευταίας προπόνησης η διοίκηση έκανε γιορτή στο γήπεδο όπου μοίρασε προσωπικά δώρα στους ποδοσφαιριστές , στους προπονητές , στους γιατρούς και τον φροντιστή της ομάδος και συγχρόνως παρά τις δυσκολίες της εποχής εξόφλησε άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα με κανένα.

Ο πρόεδρος Νίκος Αναστασόπουλος ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την αγωνιστική παρουσία τους καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς καθώς και για τη συμπεριφορά τους και τον επαγγελματισμό τους.

Γενικά επικράτησε ένα εορταστικό κλίμα μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ διοικούντων και ποδοσφαιριστών και ο Γιάννης Τάμπρατζης ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την Τετάρτη όπου θα ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα μέχρι την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment