PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αυτός είναι ο αντι-Κατράνης


Η επιθυμία του Ατρόμητου για την απόκτηση ενός ακόμα αριστερού μπακ είναι δεδομένη, ωστόσο η βασική λύση για το άκρο της άμυνας έχει ήδη βρεθεί.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαννούλη, αφού οι Περιστεριώτες σοφά –όπως αποδείχθηκε- πράττοντας είχαν φροντίσει να τον κλείσουν από νωρίς το καλοκαίρι, αφού φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου να «σκάσει» μία πολύ συμφέρουσα πρόταση για τον παίκτη.

Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός ότι οι «κυανόλευκοι» δεν ψάχνονται για μια πρωτοκλασάτη λύση, αλλά για κάτι συμπληρωματικό, οφείλεται στον 21χρονο και μόνο, που μέσω της δουλειάς και της απόδοσής του εξασφάλισε το δικαίωμα να είναι στην pole-position για τη διαδοχή του Αλέξανδρου Κατράνη στο αριστερό άκρο.

Ο νεαρός με τις δυνάμεις του να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά, με την αμυντική του συνέπεια και πειθαρχία και με τις σέντρες-ξυράφι που βγάζει, μπορεί να αποδειχθεί λαβράκι για τον Ατρόμητο, τουλάχιστον με τα όσα έχει δείξει στη μέχρι τώρα παρουσία του.

Θυμίζεται ότι ο Γιαννούλης έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια από τον ΠΑΟΚ, συμφωνία στο πλαίσιο της μεταγραφής του Δημήτρη Λημνιού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment