PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Αυτοκτόνησε ο Mark Salling από τη σειρά «Glee»


Ο 35χρονος Mark Salling, ο οποίος έγινε γνωστός από τον ρόλο του Puck στην τηλεοπτική σειρά «Glee» αυτοκτόνησε. Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος αντιμετώπισε πρόσφατα κατηγορίες για κατοχή παιδικής πορνογραφίας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο.

Όπως ακούγεται ο λόγος που οδηγήθηκε ο τηλεοπτικός σταρ στην αυτοχειρία ήταν επειδή σε λίγες εβδομάδες θα βρισκόταν ενώπιον της δικαιοσύνης, καθότι είχε συλληφθεί για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Συγκεκριμένα, ο Mark Salling είχε κατηγορηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και είχε ομολογήσει την ενοχή του. Αρχικά αντιμετώπιζε ποινή ως και 20 ετών, και τελικά η ποινή του θα ήταν τέσσερα με επτά έτη φυλάκιση, με 20ετή αναστολή. Ο ηθοποιός συνελλήφθη έχοντας στην κατοχή του 50.000 φωτογραφίες 600 βίντεο με υλικό που έδειχνε σεξουαλική κακοποίηση μικρών παιδιών.

Η οικογένειά του Salling ανακοίνωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Mark Salling πέθανε νωρίς το πρωί. Ήταν ένας ευγενής και αγαπητός άνθρωπος, ένας άνθρωπος με μεγάλη δημιουργικότητα. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να αποκαταστήσει κάποια σοβαρά λάθη και σφάλματα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Leave a Comment