PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Επαγγελματίες οι Νταβιώτης, Ίμερι και Ρονάλντο


Επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν με τον Ατρόμητο τρεις παίκτες από τις ακαδημίες της ομάδας, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Περιστερίου.

Ο λόγος για τους Γιώργο Νταβιώτη, Άντυ Ίμερι και Ρονάλντο Σάνι που δεσμεύτηκαν με τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογο των Δυτικών Προαστίων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης υπογραφής επαγγελματικού συμβολαίου τριών νεαρών ποδοσφαιριστών από τις ομάδες Κ19 και Κ17 του Ατρόμητου.

Οι Γιώργος Νταβιώτης, Άντυ Ίμερι και Ρονάλντο Σάνι υπέγραψαν σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Ατρόμητος έχει ως βασικό του άξονα την επένδυση σε νέα παιδιά προερχόμενα από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Βάσει αυτής της φιλοσοφίας έχει αποφασιστεί τη φετινή χρονιά μεταξύ του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και του Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημιών Γιώργου Κορακάκη η συμμετοχή παικτών των ακαδημιών στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας με rotation.

Στην υπογραφή συμβολαίου των τριών νεαρών ποδοσφαιριστών την τελική απόφαση πήρε ο προπονητής Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος είχε σχηματίσει θετική άποψη για τους Νταβιώτη και Ίμερι από την προετοιμασία της Αυστρίας και τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις της ομάδας όλο αυτό το διάστημα ενώ θετική εισήγηση υπήρξε και για τον Ρονάλντο μετά τη συμμετοχή του στις προπονήσεις με την ανδρική ομάδα και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την ομάδα Κ17.

Όσον αφορά τα νούμερα που θα φορούν στις φανέλες τους ο Άντυ Ίμερι θα πάρει το Nο.18, ο Γιώργος Νταβιώτης το Nο.27 και ο Ρονάλντο Σάνι το Nο.40».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment