PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος για να σε στέλνει στο ψυχιατρείο!


Ο χειρότερος Ατρόμητος της σεζόν στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, καθώς έμεινε πίσω στο σκορ, με τον Πλατανιά να χάνει και πέναλτι για το 2-0 ελέω… Γιαννιώτη, ωστόσο μεταλλάχθηκε στο β’ μέρος και με γκολάρες του Βασιλακάκη έφερε τούμπα το ματς επικρατώντας με 3-1!

Ένας Ατρόμητος για να σε στέλνει… αδιάβαστο.

Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο που τα έκανε όλα λάθος και το 1-0 ήταν «φτωχό» για να περιγράψει την ανωτερότητα του Πλατανιά, ο Ατρόμητος επέστρεψε στο παιχνίδι και όχι μόνο πήρε το «τρίποντο», αλλά πέρασε και με τρία γκολ (1-3), επιστρέφοντας στις νίκες.

Ήρωας για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ο Ανδρέας Γιαννιώτης, που έβγαλε το άπιαστο στο 33’ σε σουτ του Ντεβέσα, ενώ στο 48’ έπιασε με εκπληκτική επέμβαση την εκτέλεση πέναλτι του Μπούντνικ, αποσοβώντας και στις δύο περιπτώσεις το 2-0.

Έκτοτε ανέλαβε δράση ο Βασιλακάκης! Ο επιθετικός χαφ των Περιστεριωτών στο 61’ με εκπληκτικό ψαλιδάκι από σέντρα του Ντάουντα ισοφάρισε, ενώ στο 76’ με εκπληκτικό βολέ έξω από την περιοχή έκανε το τελικό 3-1, πετυχαίνοντας με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τα πρώτα του γκολ με τον Ατρόμητο.

Στιγμή του αγώνα ο πανηγυρισμός του Ουάρντα στο 71’, καθώς έβγαλε ένα μπλουζάκι που έλεγε: «Atromitos is family».

Το ματς

Ένα 45λεπτο που απλά δεν αντέχει σε κριτική… Ένας μπλαζέ Ατρόμητος, που αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν, με τους παίκτες του να πηγαίνουν σε ΟΛΕΣ τις φάσεις δεύτεροι και να χάνουν τη μία μονομαχία μετά την άλλη, κόντρα σε έναν Πλατανιά που προερχόταν από 7 ήττες και ήθελε όσο τίποτα άλλο από τη νίκη και απολύτως φυσιολογικά έπαιζε με το μαχαίρι στα δόντια. Αυτό ήταν το σκηνικό του ματς.

Βάσει αυτής της εικόνας, ήταν απόλυτα φυσιολογικό ο Πλατανιάς να προηγηθεί στο 22’, όταν ο Ντάουντα αδικαιολόγητα έχασε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Δημούτσος ξεδίπλωσε την αντεπίθεση και ο Ενσικουλού, που αποτέλεσε εφιάλτη, με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Γιαννιώτη.

Μάλιστα, στο 33’ ο Ντεβέσα λίγο έλειψε να κάνει και το 2-0, αλλά έπεσε πάνω στο τείχος που λέγεται Γιαννιώτης, που δήλωσε «παρών» και στο 48’. Ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή, μακράν του δεύτερου, με εκπληκτική επέμβαση απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Μπούντνικ, σε παράβαση που είχε υποπέσει ο Ρισβάνης για μαρκάρισμα στον Ενσικουλού.

Τότε, η ψυχολογία άλλαξε άρδην και με την παρουσία του Μπουσουλάτζιτς που είχε περάσει στο β’ ημίχρονο, να έχει δέσει το κέντρο όλο το παιχνίδι μεταφέρθηκε στην εστία του Πλατανιά και φαινόταν ότι με κάποιον τρόπο ο Ατρόμητος θα σκόραρε και το κατάφερε στο 61’. Ο Ντάουντα πήρε τη δική του ρεβάνς για το λάθος του πρώτου ημιχρόνου και με σέντρα βρήκε τον Βασιλακάκη που με ένα τρελό ψαλιδάκι έκανε το 1-1.

Στο 65’ ο Ουάρντα νικήθηκε από τον Κοκκαλά σε εκτέλεση φάουλ, αλλά όχι και στο 71’. Ο Αιγύπτιος εκμεταλλεύτηκε το λάθος των Στάμου και Βάντερσον και με πλασέ έφερε τούμπα το ματς, βγάζοντας κιόλας φανέλα με το μήνυμα «Atromitos is family».

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με νέα γκολάρα ο Βασιλακάκης στο 76’, όταν έπιασε εκπληκτικό βολέ έξω από την περιοχή «καρφώνοντας» τον Κοκκαλά για το 3-1.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Βάντερσον, Αγγελόπουλος, Κοροβέσης, Στάθης, Ντεβέσα (59’ Στανισάβλεβιτς), Δημούτσος (75’ Παπανικολάου), Μπούντνικ, Ενσικουλού, Ντικαμονά (87’ Ουές), Στάμου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον (83’ Καρασαλίδης), Βασιλακάκης, Ούμπιδες (46′ Μπουσουλάτζιτς), Ουάρντα (90′ Μενσά), Ντιγκινί, Ντάουντα.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment