PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος για ένα μισάωρο και «μάγκας» Ουάρντα


Προβλημάτισε, βελτιώθηκε και τελικά δικαιώθηκε! Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο, έχοντας ως ηγέτη και σκόρερ τον Ουάρντα, κάνοντας το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επιτέλους γκολ, επιτέλους νίκη!

Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, σκοράροντας στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Σκόρερ και ηγέτης για την ομάδα του Περιστερίου ήταν ο Ουάρντα, που αφού έκανε τα πάντα στο γήπεδο, επισφράγισε τη σπουδαία του εμφάνιση στο 96’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Αρτυματάς στο τελευταίο λεπτό των τεσσάρων των καθυστερήσεων.

Παρ’ όλα αυτά, για τον Ατρόμητο δεν ήταν όλα… ρόδινα, αφού σε ακόμα ένα ματς παρουσίασε σοβαρά προβλήματα επιθετικής δυσλειτουργίας, αφού στο α’ ημίχρονο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία της προκοπής, έχοντας πολύ αργό ρυθμό. Μάλιστα, αν δεν ήταν ο Μίρκοβιτς, που έκανε την καλύτερή του εμφάνιση, στο 34’ και στο 41’ να πει «όχι» στους Μπάουμαν και Νούνες αντίστοιχα, τότε οι Περιστεριώτες θα έτρεχαν και μάλλον δεν θα έφταναν.

Η έναρξη του β’ μέρους ήταν φυσική συνέχεια του α’, με τον Ουάρντα να είναι η όαση μεσοεπιθετικά, αφού η άμυνα (με εξαίρεση τον Οριόλ που δεν εντυπωσίασε) ήταν άψογη, προσπαθώντας να δώσει έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του. Ο Νταμίρ Κάναντι αφού είδε ότι έτσι δεν πρόκειται να μπει γκολ πέρασε στο ματς τους Μανούσο και Ντιγκινί στο 55’, αυξάνοντας την πίεση, ενώ και οι ίδιοι οι παίκτες έβαλαν διάθεση στο παιχνίδι τους.

Στο 68’ ο Ντάουντα εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική πάσα του Κιβρακίδη πέρασε και τον Γιαννακόπουλο, αλλά ο γκολκίπερ της Κέρκυρας κατάφερε να καλύψει τη γωνία του, ενώ στο 75’ ο Μανούσος δεν εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ντάουντα, με την μπάλα να περνά παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος. Μάλιστα, στο 86’ ο εξαιρετικός Γιαννακόπουλος αρνήθηκε και πάλι το γκολ στον Ντάουντα με τρομερή επέμβαση.

Η δικαίωση για τους Περιστεριώτες ήρθε στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων, αφού ο Αρτυματάς έκανε χέρι στην περιοχή και ο Ουάρντα που πήρε την μπάλα χωρίς δεύτερη σκέψη, έκανε το 1-0, χαρίζοντας τη νίκη για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐσας, Καρασαλίδης, Ούμπιδες (55′ Ντιγκινί), Οριόλ (67′ Γιαννούλης), Μενσά (55′ Μενσά), Κιβρακίδης, Μπουσουλάντζιτς, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Ουάρντα

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς, Βενέτης, Κρητικός, Μεληκιώτης (77′ Γεωργίου), Αναστασίου, Κέβιν, Ντιόγκο, Μπάουμαν, Νούνες (68′ Κόντος), Βάργκας (54′ Ζορμπάς)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=dDjosDmWVFs&w=854&h=480]

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment