PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητη πρωτιά με μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ


Ο Ατρόμητος απέδειξε για ακόμα ένα βράδυ ότι φέτος θα μας τρελάνει με τις εμφανίσεις του αφού πήρε το δεύτερο μεγάλο διπλό, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ (0-1).

Με αυτή τη νίκη στην 8η αγωνιστική της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ ο Ατρόμητος βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος!

Όπως και στο Καραϊσκάκη έτσι και απόψε ο Ατρόμητος έπαιξε πολύ έξυπνα καλύπτοντας τους χώρους στην άμυνα, μην αφήνοντας την ΑΕΚ να δημιουργήσει πολλές απειλές προς την εστία του Ανδρέα Γιαννιώτη.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξαν αρκετές φάσεις με τον Ατρόμητο να χτυπάει πάλι στο δεύτερο.

Στην κατάλληλη στιγμή και συγκεκριμένα στο 55′ η ομάδα της πόλης μας χτύπησε στην αντεπίθεση με εξαιρετικό γυριστό σουτ του Ντάουντα έπειτα από ωραία σέντρα του Βασιλακάκη.

Από εκεί και πέρα η ηρωικές μάχες τον παικτών στην άμυνα και η συγκέρντρωση που είχαν τους χάρισε το πολυπόθητο τρίποντο που έφερε την ομάδα του Περιστερίου στην πρώτη θέση και τους φιλάθλους της στα ουράνια!

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος (65′ Γκάλο), Τσόσιτς, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (46′ Μπακασέτας), Λιβάγια, Μάνταλος, Αραούχο (70′ Πατίτο).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Βασιλακάκης, Μπουσούλατζιτς (86′ Ζησόπουλος), Ντιγκινί, Ούμπιδες (64′ Κυριακίδης), Ουάρντα, Ντάουντα (64′ Καρασαλίδης).

Δείτε το γκολ της νίκης ΕΔΩ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment