PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρομητάρα από το… μέλλον!


Ένας Ατρόμητος από τα πιο… extreme όνειρα του Νταμίρ Κάναντι! Οι Περιστεριώτες πραγματοποιώντας ένα από τα καλύτερα ημίχρονα των τελευταίων χρόνων, ισοπέδωσαν τη Λαμία επικρατώντας 3-0 και έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στη σεζόν. Σκόρερ οι Ουάρντα (27’) και Μανούσος (28’,35’).

Μπορεί μέχρι σήμερα ο Ατρόμητος να αδικούσε τον και να είχε αδικηθεί από εξωγενείς παράγοντας, αλλά κόντρα στη Λαμία οι Περιστεριώτες ξέσπασαν. Πραγματοποιώντας ένα από τα πιο παραγωγικά (σε ευκαιρίες και γκολ) ημίχρονα των τελευταίων χρόνων, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ισοπέδωσε τη Λαμία (3-0), πετυχαίνοντας όλα τα γκολ της νίκης στο α’ ημίχρονο.

Προτάσσοντας τη… λύσσα για τη νίκη, αλλά και τη δεδομένη ποιότητά του τέλειωσε το ματς από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, σε ένα ημίχρονο, που ακόμα και το 3-0 φαντάζει φτωχό. Μόλις στα δέκα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι Βασιλακάκης (5’), Μανούσος (6’) και Ντιγκινί (9’) είχαν χάσει κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, κάτι που τελικά έγινε πολύ… απλά το 27’.

Ο Ντιγκινί βρήκε με κάθετη τον Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο να κάνει το 1-0 με πλασέ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ατρόμητος διπλασίασε τα τέρματά του. Δράστης ο Μανούσος, όταν βέβαια είχε προηγηθεί ένας μαγικός συνδυασμός των Ουάρντα και Γιαννούλη που κατέληξε σε ασίστ του δεύτερου για το 2-0.

Τον επίλογο των γκολ έγραψε και πάλι ο Μανούσος (δύο πρώτα τέρματα με το «αστέρι») στο 35’, όταν με τρομερή ενέργεια πέρασε τον Κουκόλη και με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Παπαδόπουλου.

Τη μία φορά που χρειάστηκε στο ματς ο Γιαννιώτης δήλωσε «παρών», όταν στο 40’ ο Όμο έπιασε την κεφαλιά από κόρνερ του Πίτι, αλλά ο γκολκίπερ των Περιστεριωτών απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο β’ μέρος ο Ατρόμητος έχασε και πάλι κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως να σκοράρει, με τους γηπεδούχους να ήταν ξεκάθαρο ότι είχαν κατεβάσει ρυθμούς, φτάνοντας στην πρώτη τους νίκη στη σεζόν, παραμένοντας αήττητοι και παράλληλα δεν δέχθηκαν γκολ για τρίτο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα και τέταρτο συνολικά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαϊας, Ούμπιδες, Ουάρντα (78’ Ντάουντα), Ντιγκινί, Μάντσον (80’ Μπουσουλάτζιτς), Μανούσος, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Ρισβάνης (84’ Καρασαλίδης)

Στον πάγκο: Μίρκοβιτς, Βασιλείου, Οριόλ, Ζησόπουλος

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Βουό (63’ Φράγκος), Αναστασιάδης, Κουκόλης (37’ Παντελιάδης), Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα (52’ Αναστασόπουλος), Πίτι, Βιάνα

Στον πάγκο: Πίτκας, Τσούκαλος, Κουτρουμάνος, Καραγιάννης

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment