PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 9/10


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Σελήνη 2 ημερών

Κριός (21/3-20/4)

Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητες σας και μην αποπροσανατολίζεστε εξαιτίας της ανάδρομης Αφροδίτης. Έκτακτα οικογενειακά θέματα που θα προκύψουν ξαφνικά.

Ταύρος (21/4-20/5)

Ο Κρόνος στο Ζυγό θα σας γεμίζει με ένταση. Η μέρα είναι περίεργη σήμερα και μπορεί να γίνει πιο δύσκολη εξαιτίας της δικής σας ευαισθησίας. Θα πρέπει να βαδίζετε με προσοχή στον αισθηματικό τομέα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Θα υπάρξουν αναβολές και εμπόδια λόγω θεμάτων από το παρελθόν που εμφανίζονται ξανά. Θα σας ταλαιπωρήσουν με εντάσεις και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, αλλά θα τα ξεκαθαρίσετε ολοκληρωτικά.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα σας επιφέρει ένταση και πολλές δραστηριότητες. Πρέπει να σταματήστε να είστε εριστικοί με το σύντροφο σας. Η κατάσταση θα οδηγηθεί σε οριστική ρήξη.

Λέων (23/7-23/8)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα υπόσχετε νέες γνωριμίες και καλές συμφωνίες πολύ σύντομα. Ετοιμαστείτε για αλλαγές που θα σας απογειώσουν.

Παρθένος (24/8-22/9)

Το πλανητικό σύστημα σας πιέζει να ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας. Από την άλλη όμως το τοπίο ξαφνικά αρχίζει και γίνετε τόσο ερωτικό που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Ερωτικό συναπάντημα στο εργασιακό σας χώρο.

Ζυγός (23/9-22/10)

Οι σχέσεις, σας έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Περνάτε οικονομικές δυσκολίες και νιώθετε αδικημένος. Τα σκαμπανεβάσματα σας ταλαιπωρούν. Τα αισθηματικά σας είναι λίγο μπερδεμένα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Το πλανητικό σύστημα δεν σας κάνει να περάσετε από πουθενά απαρατήρητοι. Το ταίρι σας μπορεί να σας δώσει μια απογοήτευση σήμερα. Αποφύγετε περιττά έξοδα και μην φέρεστε με απερισκεψία και βιασύνη σήμερα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η μέρα μοιάζει με τη χθεσινή. Ενώ όλα υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις, χρειάζεται προσοχή στις εξαπατήσεις. Στα οικονομικά γίνετε πιο συντηρητικοί και σφίξτε το πορτοφόλι σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Θα υπάρξει μια μικρή ένταση με τους φίλους και γνωστούς σας. Μη διαφωνείτε και προσπαθήστε να χαλαρώστε κάνοντας κοινωνικές επαφές και συζητήσεις. Τα αισθηματικά ζητήματα θα παρουσιάσουν σύντομα βελτίωση.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Σε ότι κάνετε φροντίστε να είστε ο εαυτός σας. Αισθάνεστε πολύ απαισιόδοξοι σήμερα. Οι σχέσεις σας με το σύντροφο σας μπερδεύονται πολύ. Οι συνθήκες εργασίας σας παρουσιάζουν καθυστερήσεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Μοιραστείτε ιδέες και απόψεις θα ακούσετε ενδιαφέροντα πράγματα που σας συμφέρουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment