PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 5/10


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη

Κριός (21/3-20/4)

Αφροδίτη και Άρης στον Σκορπιό σήμερα θα φέρει στο προσκήνιο το ξεκαθάρισμα παλιών ερωτικών θεμάτων. Να αποφύγετε γκρίνιες και εντάσεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Άρης στον Σκορπιό θα σας γεμίσει με έντονο ερωτισμό. Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση που εξάπτει τον συναισθηματισμό και την φαντασία σας. Από την εξέλιξη των σχέσεων σας με τον σύντροφο σας ενδέχεται να μείνετε δυσαρεστημένοι σήμερα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Βρεθείτε δίπλα σε άτομα που νιώθετε ότι θα σας δώσουν την ευκαιρία να εξελιχτείτε. Το πλανητικό σύστημα σήμερα ευνοεί καινούργιες γνωριμίες και ευχάριστες κοινωνικές εξορμήσεις προς όφελος σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η απογοήτευση σήμερα έχει σαν αποτέλεσμα να πέσετε ψυχολογικά. Μην καταθέτετε τα όπλα κάθε φορά που συναντάτε εμπόδια.

Λέων (23/7-23/8)

Οι πλανητικές επιρροές σήμερα θα σας βγάλουν από τον προβληματισμό και θα σας οδηγήσουν σε λύσεις που θα σας βγάλουν αργότερα από οικονομικά αδιέξοδα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Σελήνη στην Παρθένο και η διάθεση σας σήμερα είναι καλύτερη και οι πιθανότητες να καλυτερεύσουν τα πράγματα με το σύντροφο σας είναι περισσότερες.

Ζυγός (23/9-22/10)

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα φέρνει μικροεμπόδια και εντάσεις. Προσοχή στα επαγγελματικά σας θα προκληθούν επαγγελματικές ίντριγκες. Πρόσωπα με συκοφαντίες σας περιπλέκουν σε λάθος ιστορίες.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Μην αφήσετε ασήμαντες διαφωνίες να πάρουν διαστάσεις. Μετά, θα είναι δύσκολο να καλύψετε τα κενά που θα δημιουργηθούν. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Ήλιος λάμπει!!

Τοξότης (23/11-21/12)

Με την Σελήνη στην Παρθένο δίνετε ξεκάθαρες λύσεις και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Τα επαγγελματικά σας σήμερα βάλτε τα σε δεύτερη μοίρα καθώς έρχονται απροσδόκητες καλές εξελίξεις στα αισθηματικά ενδιαφέροντα σας. Μη βιάζεστε όμως να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Πριν πάρετε αποφάσεις σήμερα συμβουλευτείτε ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Γενικά η μέρα είναι εκρηκτική και εσείς ιδιαίτερα ευερέθιστοι. Προσοχή στην οδήγηση !!!

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σήμερα καλό θα ήταν να έχετε μια τσιγκούνικη αντιμετώπιση σε οικονομικά αλλά και συναισθηματικά ζητήματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment