PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 4/10


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα.

Κριός (21/3-20/4)

Αφήστε τις κόντρες εξουσίας με τον σύντροφο σας, αν δεν θέλετε η σχέση σας να κατάληξη σε έκρηξη και απομάκρυνση του.

Ταύρος (21/4-20/5)

Το πλανητικό σύστημα Αφροδίτης σε Σκορπιό θα σας γεμίσει με ερωτηματικά στον αισθηματικό τομέα. Δεν είναι καθόλου σκόπιμο να συνεχίσετε τις χθεσινές διαφωνίες. Προσοχή στα οικονομικά σας. Ξεκουραστείτε και φροντίστε την υγεία σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Κλείστε παλιές υποθέσεις που εκκρεμούσαν, ώστε να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα. Προσοχή στον επαγγελματικό σας περίγυρο. Επικρατεί κλίμα κουτσομπολιού και αρνητικών σχολίων.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και θα βρείτε λύσεις. Μην ρίχνετε το φταίξιμο στην οικογένεια σας, όταν κάτι δεν πάει καλά.

Λέων (23/7-23/8)

Θα αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις αποφάσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή στις εξαπατήσεις που κρύβονται πίσω από αγοραπωλησίες.

Παρθένος (24/8-22/9)

Για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή. Κάντε υπομονή και τα γεγονότα θα σας δείξουν από μόνα τους ποια θα είναι η καταλληλότερη επόμενη κίνηση από μεριά σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Ο τομέας της επικοινωνίας ευνοείτε σήμερα. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες και δρομολογήστε κάποιο ταξίδι που θα συμβάλει στη μελλοντική σας οικονομική άνοδο. Μην συγκρούεστε συναισθηματικά.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Ο τομέας της καριέρας σας, σας ταλαιπωρεί όπως και τα οικονομικά σας. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά, γιατί οι έρωτες σας έχουν μονοπωλήσει την σκέψη.

Τοξότης (23/11-21/12)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα σας προκαλεί απογοήτευση και πικρία από τον σύντροφο σας. Στις σχέσεις σας με τους γύρω γίνετε πιο συντηρητικοί και μη δίνετε αφορμή για σχόλια.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η Σελήνη δημιουργεί καλή διάθεση για ενασχόληση με υποχρεώσεις σπιτιού, ροπή στην διασκέδαση με φίλους αλλά και τάση για γκρίνια καθώς ζητάτε περισσότερη στοργή και φροντίδα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα σας φέρει κοντά στην διαπίστωση ότι κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει και θα πικραθείτε. Μέχρι το απόγευμα πάντως η μέρα είναι λιγάκι απατηλή.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Τα πάντα είναι πιθανά να γίνουν σήμερα και εσείς να βγείτε πάνω από τις καταστάσεις νικητές. Πολεμήστε!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment