PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 24/10


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Σελήνη 17 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Σελήνη 17 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Πιθανό είναι σήμερα να προκύψουν αξεπέραστα εμπόδια με υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα και συνεργάτες. Διαφυλάξτε την θέση σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η σελήνη στο ζώδιο σας δίνει στην αισθηματική ζωή τον πρώτο λόγο σήμερα. Μην αφήνετε την εσωτερική ταραχή που νιώθετε να γίνει εμφανείς στο ταίρι σας. Συγκρατηθείτε και μη φτάνετε στα άκρα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Θα σας σώσει ένας λεπτομερής προγραμματισμός με ότι έχετε στον νου σας να κάνετε στην συνέχεια. Η οικονομική κατάσταση παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Το πλανητικό σύστημα θα σας επιφέρει σωματική κούραση. Η καθημερινότητα και η ρουτίνα σας έχει κουράσει πραγματικά τελευταία. Έχετε συσσώρευση άγχος και χρειάζεστε χαλάρωση.

Λέων (23/7-23/8)

Λόγω της χθεσινής Πανσελήνου, ο σύντροφος σας εμφανίζεται αρκετά απαιτητικός και ιδιόρρυθμος σήμερα. Η ένταση και οι διαφωνίες θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Παρθένος (24/8-22/9)

Έχετε πάρει φόρα και πρέπει να προσέξετε μην παρασυρθείτε σε καταστάσεις ουτοπίας. Οι σχέσεις με τον σύντροφο σας ή και με τους συνεργάτες σας θα είναι γεμάτη ένταση. Θα πρέπει να προσέχετε συγκρούσεις και αντιδράσεις.

Ζυγός (23/9-22/10)

Σταθεροποιήστε τα αποκτήματα σας και την θέση σας επαγγελματικά. Εντάσεις και συγκρούσεις με φίλους και έντονες λογομαχίες με τον σύντροφο σας. Το κλίμα είναι φορτισμένο ηλεκτρικά. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Δείξτε εμπιστοσύνη στα άτομα του περιβάλλοντος σας και δεν θα βγείτε χαμένοι αφενός και αφετέρου εκείνοι θα σας δείξουν το καλύτερο πρόσωπο τους.

Τοξότης (23/11-21/12)

Το σημερινό πλανητικό σύστημα σας προκαλεί απαισιοδοξία και εσωστρέφεια. Οι σχέσεις σας μπερδεύονται και η διάθεση σας είναι πεσμένη. Περισσότερη ευθύνη στην εργασία, δυσκολότερες συνθήκες και καθυστερήσεις.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Ξεφύγετε λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Διώξτε τις ανασφάλειες και μη χάνετε την ψυχραιμία σας από απρόοπτα γεγονότα που θα προκύψουν στον οικογενειακό τομέα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Ο ήλιος στον Σκορπιό ευνοεί τα επαγγελματικά σας. Μην είστε αφηρημένοι, προσπαθήστε να δείξετε στον προϊστάμενο σας ότι ξέρετε να εργάζεστε σωστά όταν χρειάζεται.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα επιφέρει κάποιες μεγάλες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Έχετε κοπιάσει ήδη αρκετά και οι μελλοντικές εξελίξεις θα είναι προς όφελος σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment