PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 15/11


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Σελήνη 9 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Σελήνη 9 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Εκμεταλλευτείτε τις αλλαγές που σας επιφυλάσσει η αυριανή όψη. Η μέρα είναι σπουδαία τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Ο Ερμής από την θέση του Τοξότη σας συμβουλεύει να προσέξετε ότι έχει σχέση με διεκδίκηση περιουσιακών θεμάτων. Περιορίστε τα έξοδα σας διότι οι επόμενες μέρες θα είναι λιγάκι δύσκολες.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα σας επιφυλάσσει κάποια πληρωμή σε εσάς που έχετε «δουλέψει» με σχολαστικότητα. Όσοι έχετε νομικά ή κληρονομικά θέματα θα αντιμετωπίσετε μια θεϊκή κατάληξη σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Μην το παρακάνετε με τον συναισθηματισμό σας γιατί έτσι καταφέρνετε να «πνίγετε» τον σύντροφο σας. Χαλαρώστε και απολαύστε την συντροφικότητα που σας προσφέρει.

Λέων (23/7-23/8)

Σήμερα έχετε την τύχη με το μέρος σας, καινούργιες γνωριμίες προς όφελος σας τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Οι καταστάσεις που σας δυσκόλεψαν τον τελευταίο καιρό ανήκουν στο παρελθόν. Νέες προσπάθειες σας θα στεφτούν με επιτυχία στα επαγγελματικά σας λιγάκι αργότερα. Κάνετε υπομονή και περιορίστε τα οικονομικά σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Κάποιοι δεν διστάζουν να σας περιορίζουν με τις απαιτήσεις τους. Μη διστάζετε να εκφράσετε τις ελεύθερες απόψεις σας . Οι διαφωνίες σας θα γητεύσουν τα άτομα που έχετε δίπλα σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Προετοιμάστε το έδαφος για το επόμενο βήμα. Αρκετά μείνατε στάσιμοι περιμένοντας. Μη δείχνετε ανοιχτά τις αντιθέσεις σας και μην παραμελείτε την υγεία σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μην σας πανικοβάλουν οι οικονομικές σας εκκρεμότητες. Κάποιο ηλικιωμένο πρόσωπο θα βοηθήσει τα έσοδα σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Χαρούμενα ξεκινάει η εβδομάδα αφού μια καινούργια ερωτική σχέση, κρύβει πολλές υποσχέσεις και θα σας χαρίσει μια νέα ερωτική εμπειρία. Θετική χημεία και αμοιβαία συναισθήματα κυριαρχούν στη συγκεκριμένη σχέση.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Τα άστρα σήμερα σας συμβουλεύουν να μην δίνετε σημασία σε ότι ακούγετε γύρω σας, γιατί σας δημιουργείτε σύγχυση. Άγχος και στρες σας πιέζει υπερβολικά. Προσοχή στις μετακινήσεις. Δεν ευνοούνται μυστικές συνεργασίες στον επαγγελματικό σας χώρο.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και η διπλωματία είναι η καλύτερη οδός αντιμετώπισης. Αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις σε τυχόν διαφορές που θα προκύψουν και κερδίστε χρόνο για να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις ώστε να μην σας παρασύρουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment