PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 14/11


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Σελήνη 8 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Σελήνη 8 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Σήμερα δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και μην πιστεύετε σε υποσχέσεις τρίτων που δεν πρόκειται να υλοποιηθούν ποτέ.

Ταύρος (21/4-20/5)

Σήμερα θα υπάρξει συναισθηματική έκρηξη αφού θα έχετε ανάγκη συμπαράστασης του συντρόφου σας και απόδειξη των συναισθημάτων του. Αποφύγετε ριζοσπαστικές αλλαγές και μην κάνετε παράτολμες δηλώσεις σήμερα. Μπορεί να γίνει αφορμή προστριβής μαζί του.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Διατηρείστε την ψυχραιμία σας, μην λέτε λόγια που θα πληγώσουν τους άλλους. Η κατάσταση που θα επικρατήσει σήμερα θα είναι λιγάκι αγχώδης όχι όμως επικίνδυνη.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, γιατί υπάρχει ένα κλίμα βελτίωσης των θεμάτων που σας προβλημάτισαν στον επαγγελματικό τομέα και αυτό θα σας γεμίσει με αισιοδοξία.

Λέων (23/7-23/8)

Καλό θα ήταν να προχωρήσετε σε κάποιες σημαντικές αλλαγές σήμερα. Κάντε υπομονή και γίνεται πιο διαλλακτικοί με τους γύρω σας σήμερα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Σήμερα τα εμπόδια που ορθώνονται εμποδίζουν την ομαλή ροή της ημέρας και δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Χειριστείτε την κατάσταση με διπλωματία.

Ζυγός (23/9-22/10)

Σήμερα κινηθείτε με ευελιξία. Οι ελεύθεροι του Ζωδίου θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα εξελιχτούν θετικά και σταθερά πολύ σύντομα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Η μέρα είναι αμφίβολη και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη. Δεν αποκλείετε να υπάρξουν διαφωνίες με συνεργάτες στα επαγγελματικά σας. Συμβουλή: μην βγείτε σήμερα με συναδέλφους ή για επαγγελματικό γεύμα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα θα σας γεμίσει με έρωτα και ρομαντισμό. Αναζητήστε τη συντροφιά του ανθρώπου που αγαπάτε και χαρείτε όμορφες στιγμές μαζί του.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Να είστε σαφής διεκδικώντας αυτά που θέλετε. Η επιθετικότητα και οι σκηνές γκρίνιας από την πλευρά του συντρόφου σας, θα σας εκνευρίσουν. Χαλαρώστε και ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Κινηθείτε προσεκτικά και παρατηρήστε τα μηνύματα που περνάτε στους άλλους. Περάσατε δια πυρός και σιδήρου. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στο ταίρι σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Μην δίνεστε ψυχικά αλλά ούτε και οικονομικά. Κρατήστε ουδέτερη στάση. Η αναποδιές σιγά σιγά φεύγουν και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment