PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 12/11


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Σελήνη 6 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Σελήνη 6 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Το πλανητικό σύστημα Αφροδίτη – Ποσειδώνα προκαλεί κλίμα ουτοπίας. Προσοχή στις εξαπατήσεις ιδιαίτερα σε θέματα οικονομικά και αισθηματικά.

Ταύρος (21/4-20/5)

Το Τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα θα σας επιφέρει κλίμα ουτοπίας. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός φίλοι μου.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Σήμερα τα επαγγελματικά σας και θέματα σπιτιού δεν θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα καθώς το κλίμα είναι ιδιαίτερα ερωτικό. Δεν αποκλείετε ο σύντροφος σας να σας επιφυλάσσει μια έκπληξη. Κοινωνικές επαφές και συναναστροφές με αγαπημένα σας πρόσωπα θα ανεβάσουν το κέφι και την διάθεση σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Το πλανητικό σκηνικό συνθέτει πολύ πάθος για τους ερωτευμένους, και όχι μόνο. Προσέξτε όμως γιατί προς το βράδυ ίσως οδηγηθείτε σε προστριβές.

Λέων (23/7-23/8)

Το πλανητικό σκηνικό θα σας δημιουργήσει εκρήξεις και παράλογο πάθος με το σύντροφο σας. Δεν ευνοούνται οικονομικά ανοίγματα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Πολλές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα με κληρονομικά και φορολογικά θέματα θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά.

Ζυγός (23/9-22/10)

Προσοχή σε μετακινήσεις και επιλογές σήμερα, προς το βραδάκι ευνοείτε ο έρωτας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Η μέρα σήμερα προβλέπει αύξηση του πάθους και του ρομαντισμού, καθώς και βελτίωση στα αισθηματικά θέματα. Απαιτείτε όμως διαλλακτικότητα και υπομονή σε οικογενειακά θέματα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η υπερβολική κούραση και το άγχος σας, σας έχουν γεράσει πριν την ώρα σας. Έχετε ξεχάσει να ζείτε και να διασκεδάζετε. Σταματήστε την γκρίνια, βγείτε έξω, περιποιηθείτε τον εαυτό σας που τον έχετε παραμελήσει τελευταία.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Απαιτήστε αυτά που θέλετε σήμερα, με τον δικό σας τρόπο και χωρίς συμβιβασμούς. Μια μοιραία σχέση θα σας ξυπνήσει καινούργια ερωτικά συναισθήματα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Το πάθος ανεβαίνει σήμερα και εσείς ίσως σκέφτεστε ακόμα και μυστικές συναντήσεις. Μην παρασύρεστε και μην είστε στα πρόθυμα να τερματίστε τη σχέση σας, πάρτε αποφάσεις και μην πιέζετε τον εαυτό σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Εμπιστευτείτε ανθρώπους που είχατε εμπιστευτεί και στον παρελθόν. Ξεκαθαρίστε αρκετά πράγματα που έχουν γίνει τελευταία τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment