PeristeriNews.gr
Media

Αποχώρησε από το “Kontra” ο Τέρενς Κουϊκ


Από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού και πήρε μεταγραφή για το «Αποκαλυπτικό δελτίο».

Τέλος από το «Κontra Channel» για τον Τέρενς Κουίκ ο οποίος αποχώρησε από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού και πήρε μεταγραφή για το «Αποκαλυπτικό δελτίο» όπου θα εμφανίζεται στο πλευρό του Γιάννη Παπαγιάννη ως σχολιαστής.

Την αποχώρηση του σχολίασε με ανακοίνωση του το «Kontra Channel» όπου αναφέρει τα εξής:

«Η σκληρή πολιτική γραμμή του KONTRA εναντίων όλων, καθορίζεται από την ιδιοκτησία και προσωπικά από τον κύριο Γεώργιο Κουρή, ο οποίος και είχε επιλέξει για το Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού, τους κ.κ. Τέρενς Κουίκ και Τάσο Παπαδόπουλο.

Ο τελευταίος είχε αναλάβει από το ξεκίνημα του καναλιού την οργάνωση και την διοίκηση του. Η συνεργασία των δυο τηλεπαρουσιαστών στην αρχή υπήρξε άψογη, στη συνέχεια καλή και εδώ και ένα μήνα με αφορμή τις άδειες, πολύ χειρότερη.

Ο κύριος Κουίκ απαιτούσε να του εκχωρηθεί η απόλυτη ευθύνη, ολόκληρου του τομέα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης και της μεσημβρινής εκπομπής του Τάσου Παπαδόπουλου.

Όπως ήταν φυσικό η ιδιοκτησία αρνήθηκε τον εκβιασμό και ο κύριος Κουίκ αποχώρησε από το κανάλι.

Το KONTRA CHANNEL εύχεται στον Τέρενς Κουίκ, καλή σταδιοδρομία και να βρει κανάλι που να μπορεί να λέει ελεύθερα την άποψη του, όπως γινόταν όσο ήταν στο KONTRA, γεγονός που κανένας από τους μεγαλοδημοσιογράφους δεν ευτύχησε να έχει στην καριέρα του».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Leave a Comment