PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Απορρίφθηκε η έφεση του Ατρόμητου


Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις που είχαν καταθέσει οι ΠΑΕ Ατρόμητος και ΑΕΚ για την τιμωρία που τους επιβλήθηκε λόγω των επεισοδίων στον μεταξύ τους αγώνα πρωταθλήματος, στο Περιστέρι.

Οι δύο ομάδες είχαν τιμωρηθεί με -3 βαθμούς από την κατάταξη της τρέχουσας διοργάνωσης, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 70.750 ευρώ.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα ξεκινήσει στα πλέι οφ με δύο βαθμούς (όπως και ο Παναθηναϊκός), αντί για τρεις που θα μετρούσε αν είχε δικαιωθεί στην έφεση, ενώ ΠΑΟΚ και Πανιώνιος θα εκκινήσουν χωρίς βαθμό.

Η Ένωση έχει εκτίσει ήδη τη μία αγωνιστική της τιμωρίας έδρας εναντίον του Πανιωνίου και απομένει ακόμη μία, που θα είναι στην πρώτη εντός έδρας συνάντηση των πλέι οφ, ενώ για την ομάδα μας η τιμωρία μεταφέρεται για τη νέα χρονιά.

Η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

-Με την υπ’ αριθμόν 37/27-4-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά  την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄ αριθμόν 112/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της  SUPER LEAGUE. Απορρίπτει  κατ΄ ουσία.

-Με την υπ’ αριθμόν 38/27-4-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κατά της υπ΄ αριθμόν 111/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της  SUPER LEAGUE. Απορρίπτει  κατ΄ ουσία».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment