PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Απολογισμός του Α.Ο. Περιστερίου με την λήξη του πρωταθλήματος


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Ο. Περιστερίου με αφορμή την λήξη του φετινού πρωταθλήματος, αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με την λήξη των πρωταθλημάτων της Α’ κατηγορίας αισθάνεται την υποχρέωση να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στον όμιλο του για την ευγενή άμιλλα που έδειξαν σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την άψογη φιλοξενία που έτυχε ο σύλλογος μας σε όλες τις έδρες και θέλουμε να πιστεύουμε ότι και εμείς ανταποκριθήκαμε ώστε οι αγώνες στο Περιστέρι να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου και τίποτα παραπάνω .

Θέλουμε να ζητήσουμε ειλικρινά συγνώμη αν κάποιο σωματείο δεν αισθάνθηκε όμορφα από την φιλοξενία μας και να είναι σίγουροι ότι στο μέλλον η προσπάθειά μας σε αυτή την κατεύθυνση θα είναι μεγαλύτερη .

Θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στο γειτονικό μας σωματείο του Αγίου Ιεροθέου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και να του ευχηθούμε να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Γ’ Εθνική πρώτον γιατί το αξίζει και δεύτερον θα προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στα αθλητικά δρώμενα της πόλης του Περιστερίου.

Επίσης συγχαρητήρια και στην άλλη αθηναϊκή ομάδα του Αιγάλεω και ευχόμαστε καλή άνοδο και στους δύο εκπροσώπους του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και τα σωματεία που για διάφορους λόγους έχασαν την κατηγορία γιατί παρά την κρισιμότητα των αγώνων και την βαριά ψυχολογική πίεση έδειξαν ήθος και σεβασμό στους αντιπάλους και τους ευχόμαστε γρήγορα να επανέλθουν πιο δυνατοί . Άλλωστε δυνατός είναι αυτός που πέφτει και έχει την δύναμη να ξανασηκωθεί και να συνεχίσει .

Ευχαριστούμε την Ένωση για την άψογη διοργάνωση,  τους διαιτητές, τους παρατηρητές , τους γιατρούς των αγώνων , τους δημοσιογράφους και όλους όσους συνετέλεσαν ώστε να διεξαχθεί ένα  άψογο πρωτάθλημα .

Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε όλους τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συμπεριφορά τους, να τους ευχηθούμε να έχουν υγεία και επιτυχία σε ότι κι αν βάλουν στόχο στη ζωή τους και να γνωρίζουν  ότι από αυτούς εξαρτάται το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ευχόμαστε σε όλους  καλή Ανάσταση , υγεία και οικογενειακή ευτυχία και με μια ακόμη καλύτερη αγωνιστική περίοδο του χρόνου, με γεμάτα γήπεδα, χωρίς βία και σεβασμό στον αντίπαλο .

Αυτός ήταν , είναι και θα είναι ο στόχος του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

( ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ)

 

ΤΟ Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment