PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Απίστευτο: Η Επιτροπή Εξομάλυνσης δεν έστειλε πολιτική αγωγή στην υπόθεση του Ατρόμητου!


Τα απίθανα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται και καταφέρνουν να μας εκπλήσσουν σε καθημερινή βάση! Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Επιτροπή Εξομάλυνσης, η σημερινή παράσταση πολιτικής αγωγής στην προσφυγή που είχε καταθέσει ο Ατρόμητος, έγινε εν αγνοία της ίδιας, χωρίς να την εκφράζει.

Όπως, μάλιστα, συμπληρώνεται στην ανακοίνωση της ΠΔΕ το θέμα που έχει προκύψει δεν θα μείνει έτσι, αφού από τη Δευτέρα θα εξετασθεί διεξοδικά. Σύμφωνα με πληροφορίες θα… πέσουν κεφάλια, με την υπόθεση που έχει προκύψει είναι πολύ σοβαρή, αφού είναι ξεκάθαρο ότι εντός Ομοσπονδίας υπάρχουν άτομα-εκπρόσωποι του πρότερης κατάστασης, βάζοντας «τρικλοποδιές» στη νυν διοίκηση. Να σημειωθεί ότι δικηγόροι ήταν οι Σιώτος και Σαράκης.

Τέλος, σημειώνεται ότι την ίδια μέρα, ο πρόεδρος του Ατρόμητου θα συναντηθεί με τον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΔΕ, Ιωάννη Δρόσο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται τα παρακάτω.

«Η φερόμενη ως “παράσταση πολιτικής αγωγής της Ε.Π.Ο.” στην σημερινή εκδίκαση προσφυγής της Π.Α.Ε. Ατρόμητος κατά αποφάσεως της Επιτροπής Εφέσεων, ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου, έγινε εν αγνοία της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και δίχως να την εκφράζει.

Το θέμα θα εξετασθεί διεξοδικά την προσεχή Δευτέρα 12/122016 και θα ληφθούν αποφάσεις.

Την προσεχή Δευτέρα ο Πρόεδρος της ΠΔΕ κ. Ιωάννης Δρόσος θα συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργο Σπανό».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment