PeristeriNews.gr
Media

Ανοησία


Σε κρεσέντο ανοησίας και νεοφιλελεύθερης ασυναρτησίας έφτασαν χθες κάποιοι τηλεσχολιαστές του βραδινού δελτίου του MEGA.

Σε κρεσέντο ανοησίας και νεοφιλελεύθερης ασυναρτησίας έφτασαν χθες κάποιοι τηλεσχολιαστές του βραδινού δελτίου του MEGA, που στο όνομα της ευαγγελικής τήρησης του Μνημονίου «καταχέριασαν» για πολλοστή φορά την υπουργό Εργασίας Λούκα Κατσέλη, επειδή τόλμησε, λέει, να μην καταπιεί αμάσητες τις επιταγές των τροϊκανών.

Η υπεράσπιση του μισθού των εργαζομένων φαίνεται ότι αποτελεί κάτι σαν… ποινικό αδίκημα για τους κυρίους Καψή και Πρετεντέρη, που πιστεύουν ότι άπαξ και κατεβάσεις τα σώβρακα, τίποτε πια δεν είναι προς διαπραγμάτευση, ζητώντας μονότονα την κεφαλή της υπουργού επί πίνακι, γιατί τολμά να ξεπερνά, δήθεν, έστω και μετά την υπογραφή του Μνημονίου, τη γραμμή της κυβέρνησης και χαλάει τη σούπα των αφεντικών.

Τι κρίμα που ενώ στη συμπάσχουσα Ιρλανδία οι δημοσιογράφοι τα ρίχνουν χοντρά στους «γιέσμεν» υπουργούς και ζητούν από την κυβέρνηση να παραιτηθεί, επειδή τους οδήγησε ύστερα από θυσίες στην αγκαλιά της τρόικας, εδώ κάποιοι άλλοι συνάδελφοι επιχειρούν να επιβάλουν σιωπή ασυρμάτου σε πολιτικούς που προσπαθούν να διασώσουν έστω και τα προσχήματα, βρε αδελφέ…
Γ.ΜΕΡ.

(Αναδημοσίευση από Ελευθεροτυπία)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment