PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανεβαίνει και βλέπει… Μπρεστ ο Κιβρακίδης


Χαμόγελα προέκυψαν στη σημερινή προπόνηση του Ατρόμητου, καθώς ο Κυριάκος Κιβρακίδης ανέβασε ρυθμούς και αύριο θα κριθεί κατά πόσο θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Κάναντι εν όψει Μπρεστ.

Μετά την «παγωμάρα» από τον τραυματισμό του Εμάνουελ Σάκιτς στο χθεσινό φιλικό με την ΑΕΚ, στη σημερινή προπόνηση του Ατρόμητου προέκυψαν χαμόγελα.

Ο λόγος αφορά την κατάσταση του Κυριάκου Κιβρακίδη.

Ο εκ των αρχηγών των Περιστεριωτών έκανε ατομικό πρόγραμμα με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα, πραγματοποιώντας αλλαγές κατεύθυνσης και ο αστράγαλός του έδειξε σε καλή κατάσταση. Υπάρχει, βέβαια, θέμα με τις ανάσες του παίκτη, αφού έχει χάσει προπονήσεις, αλλά η φυσική κατάσταση που έχει ούτως ή άλλως εξασφαλίζει τη γρήγορη επάνοδό του. Αύριο θα δοκιμάσει να μπει με την ομάδα και εφόσον φανεί τουλάχιστον στο 70 με 80% των δυνάμεών του, τότε το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την Ντιναμό Μπρεστ. Βάσει της επιθυμίας και του DNA του παίκτη, η συμμετοχή του αυτή τη στιγμή φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του Εμάνουελ Σάκιτς, σήμερα πραγματοποίησε καθ’ όλη τη διάρκεια που ήταν οι παίκτες στο προπονητικό κέντρο στο Μαζαράκη θεραπεία με ειδικά μηχανήματα που είναι εξοπλισμένος ο Ατρόμητος για τέτοιες περιπτώσεις και έδειξε πολύ καλύτερα σε σχέση με τη χθεσινή του κατάσταση. Βάσει αυτού φαίνεται σίγουρο ότι ο Αυστριακός μπακ θα είναι έτοιμος τουλάχιστον για το δεύτερο παιχνίδι στο Περιστέρι.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα με την ευρωπαϊκή αποστολή των παικτών να αναχωρεί με την ολοκλήρωση της προπόνησης για ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο προκειμένου την Τρίτη να ταξιδέψει για Μινσκ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment