PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανανέωσε με Ατρόμητο ο Νάτσος


Νέο συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε με τον Ατρόμητο ο Σπύρος Νάτσος, με τον νεαρό αμυντικό χαφ να δεσμεύεται πλέον με την ομάδα του Περιστερίου έως τον Ιούνιο του 2020.

Ο 19χρονος μέσος έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου και εξέφρασε τη χαρά του για αυτήν την εξέλιξη.

Η ανακοίνωση:

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 9 Ιουνίου 1998) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την επέκταση του ισχύοντος συμβολαίου (έληγε τον ερχόμενο Δεκέμβριο) μέχρι τον Ιούνιο του 2020 παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Στο atromitosfc.gr δήλωσε τα εξής: «Νιώθω μεγάλη χαρά που θα συνεχίσω τα επόμενα χρόνια στον Ατρόμητο γιατί είμαι εδώ από μικρή ηλικία και τον έχω σαν την οικογένεια μου. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους όσοι με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα και πίστεψαν σε εμένα.

Επίσης ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μας κύριο Σα Πίντο για την εμπιστοσύνη του που δείχνει σε εμένα και θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να την ανταποδώσω. Από εδώ και πέρα χρειάζεται ακόμη πιο σκληρή δουλειά καθώς ο επόμενος μεγάλος στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην ομάδα και να την βοηθήσω να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ο Σπύρος Νάτσος ήρθε στον Ατρόμητο το 2012 σε ηλικία 14 ετών από την Πρέβεζα και έχει περάσει από όλες τις ομάδες των Υποδομών (Κ15, Κ17, Κ20). Τον Ιανουάριο του 2015 έγινε για πρώτη φορά επαγγελματίας κατόπιν εισήγησης του Ρικάρντο Σα Πίντο στην πρώτη του θητεία στην ομάδα μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment