PeristeriNews.gr
Media

Ανακοίνωση Alter & εργαζόμενοι της “Απογευματινής”


Καταβλήθηκε το δώρο και ο μισθός Νοεμβρίου στο Alter, κόπηκε από το “βοήθημα” ΕΣΗΕΑ η “Απογευματινή”.

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. και με δ.τ. ALTER CHANNEL σε συνέχεια των μέχρι σήμερα ανακοινώσεών της και σε σχέση με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι καταβλήθηκε το Δώρο Χριστουγέννων και οι οφειλές προς το προσωπικό της που αφορούν στην μισθοδοσία του μηνός Νοεμβρίου 2010.

Τα κριτήρια εισοδήματος περυσινής χρονιάς έκοψαν το σύνολο των εργαζομένων της “Απογευματινής” από το βοήθημα που αποφάσισε να δώσει η ΕΣΗΕΑ φέτος σε ανέργους δημοσιογράφους.

Στην εφημερίδα ξεσηκώθηκε σάλος καθώς η συντριπτική πλειονότητα δεν κατάφερε να πάρει το βοήθημα επειδή το 2009 έχουν δηλωμένο οικογενειακό εισόδημα άνω των 25.000 ευρώ.

Φέτος όμως είναι απλήρωτοι μήνες καθώς ο Κ. Σαραντόπουλος κήρυξε πτώχευση και δεν τους απολύει για να έχουν την αποζημίωση τους.

Μετά τις εύλογες διαμαρτυρίες των συντακτών στην ΕΣΗΕΑ, το ΔΣ θα ξαναδεί το ζήτημα αλλά μετά τα Χριστούγεννα. Οι εργαζόμενοι σκέφτονται να κάνουν μεταξύ τους έρανο για να βοηθήσουν όσους συναδέλφους τους έχουν εντονότερο οικονομικό πρόβλημα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment