PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Χρειάζονται επενδύσεις σε έρευνα και τεχνολογία


«Η χώρα χρειάζεται ένα νέο παραγωγικό μοντέλο με επενδύσεις σε έρευνα και τεχνολογία» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε νέους επιχειρηματίες του Βόλου, στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Πλινθοκεραμοποιίας, στο πρώην εργοστάσιο των αδελφών Τσαλαπάτα.

Πρόσθεσε πως οι επιχειρηματίες που συνάντησε εκπροσωπούν την άλλη Ελλάδα, όπως ανέφερε, της παραγωγής και της καινοτομίας.

Ο Πρωθυπουργός χαιρέτισε τους επιχειρηματίες έναν-έναν, ρώτησε και έμαθε τα ονόματά τους και με τι ασχολούνται και είχε σύντομους διαλόγους μαζί τους. Με έναν από τους παρευρισκομένους αστειεύτηκε όταν του είπε ότι είναι μηχανολόγος μηχανικός και ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι «κανείς δεν είναι τέλειος».

Αμέσως, μετά ο κ. Τσίπρας έχοντας δίπλα του την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου και τον Γενικό Γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων Λόη Λαμπριανίδη, άκουσε τους επιχειρηματίες που τον ενημέρωσαν αναλυτικά.

«Ήρθα για να σας ακούσω», είπε ο κ. Τσίπρας και οι επιχειρηματίες μίλησαν για τις δραστηριότητες τους, τις επιδόσεις τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τη στήριξη που χρειάζονται από την κυβέρνηση.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment