PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Θα ενισχύσουμε περαιτέρω τη Δημόσια Υγεία


Την προσπάθεια της κυβέρνησης προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η δημόσια υγεία τονίζει ο Πρωθυπουργός με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, στο πλαίσιο της συνάντησής του με τους εργαζόμενους στην Τοπική Μονάδα Υγείας Χανίων.

«Η δημιουργία των #ΤΟΜΥ έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς ξεκίνησαν σε συνθήκες οικονομικής κρίσης. Αυτή τη μεγάλη προσπάθεια θα συνεχίσουμε με την περαιτέρω ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός.

Το πρωί ο κ. Τσίπρας είχε σύσκεψη στην ΤΟΜΥ Χανίων, με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, Ανδρέα Ξανθού και Παύλου Πολάκη, του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη και εκπροσώπων των Τοπικών Μονάδων Υγείας, αναφορικά με τη λειτουργία των δύο ΤΟΜΥ και του δεύτερου Κέντρου Υγείας Χανίων.

«Στις ΤΟΜΥ αναπτύσσεται μια διαφορετική υγειονομική κουλτούρα», διαπίστωσε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος ξεναγήθηκε στα ιατρεία και τα εργαστήρια και συνομίλησε με τους γιατρούς, από τους οποίους ενημερώθηκε πλήρως για τη λειτουργία των ιατρείων καθώς και για τον αριθμό των πολιτών που εξυπηρετούνται.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment