PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ακόμα 3 εκατομμύρια ευρώ για ασφαλτοστρώσεις στο Περιστέρι


Την περσινή χρονιά πραγματοποιήθηκαν ασφαλτοστρώσεις σε δεκάδες οδικούς άξονες στο Περιστέρι και το ίδιο αναμένεται να γίνει και φέτος σύμφωνα με τα όσα ψηφίστηκαν στο Περιφερειακό συμβούλιο.

Συγκεκριμένα περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν για ανάπλαση ασφαλτικών ταπήτων σε κεντρικούς άξονες όλων των διαμερισμάτων της πόλης σε δρόμους όπως η Τζών Κένεντυ, Δωδεκανήσου, Αγίου Βασίλειου, Πελοπίδα, Εθνικής Αντιστάσεως, Αγίου Ελευθερίου, Σολωμού, Δημοσθένους, Κουντουριώτου, Καρπενησίου κ.α.

Αν αναλογιστεί κανείς την προηγούμενη μελέτη που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ αλλά και την εγκεκριμένη απόφαση των 2 εκατομμυρίων για Θηβών και Κωνσταντινουπόλεως τότε καταλαβαίνουμε πως θα υπάρξει ριζική αναμόρφωση των δρόμων.

Σε τοποθέτησή του στο Περιφερειακό συμβούλιο, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Παναγιώτης Λύκος ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια Αττικής και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας, Σπύρο Τζόκα για την άριστη συνεργασία και τόνισε πως με τις μελλοντικές ασφαλτοστρώσεις που θα γίνουν στο Περιστέρι, το οδικό δίκτυο θα αλλάξει προς το καλύτερο διευκολύνοντας τους οδηγούς.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν σε χωματουργικά, τεχνικά έργα, οδοστρωσία, ασφαλτικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment