PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ακόμα «βράζουν» στον Ατρόμητο με διαιτησία και ΚΕΔ


Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετές ώρες από το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, στον Ατρόμητο «βράζουν» ακόμα με τον βοηθό Μπετσόγλου και τον Θάνο, αλλά όχι μόνο για το οφσάιντ που καταλόγισε ο πρώτος.

Ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν στον Ατρόμητο τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ και συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά τη διαιτησία του Θάνου και πολύ περισσότερο τη συμπεριφορά του β’ βοηθού, Μπετσόγλου.

Οι ιθύνοντες του Ατρόμητου πέραν της φάσης στην οποία ο επόπτης καθυστερεί πάρα πολύ να κάνει μια λανθασμένη ούτως ή άλλως υπόδειξη, κατηγορούν τον εν λόγω για τη γενικότερη συμπεριφορά του, θεωρώντας ότι απέδωσε με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Χαρακτηριστικά αναφέρουν τη φάση του 36′, όταν ο Μάνταλος σέντραρε από στημένη φάση και υπήρχαν τέσσερις εκτεθειμένοι παίκτες των φιλοξενούμενων μεταξύ των οποίων και ο Κολοβέτσιος που βρήκε την μπάλα, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ωστόσο δεν σήκωσε τη σημαία. Επιπλέον, στον Ατρόμητο αναφέρουν ακόμα μια φάση στην οποία -σύμφωνα με τους ίδιους- ο Μπετσόγλου δείχνει τις προθέσεις του, όταν στο 51′ ανακόπτει τον Λε Ταλέκ με οφσάιντ που δεν υπάρχει.

Σε ό,τι αφορά τη φάση που κακώς (όπως παραδέχονται και οι ίδιοι) ανακόπτεται λανθασμένα με οφσάιντ ο Μάνταλος, τονίζουν ότι ο όποιος συμψηφισμός επιχειρείται να πραγματοποιηθεί, είναι άστοχος, αφού ναι μεν πρόκειται για υποσχόμενη για γκολ επίθεση, αλλά σε καμία περίπτωση μη καταλογισμός γκολ, αφού με το που σηκώνει τη σημαία ο α’ βοηθός έχει σταματήσει όλη η άμυνα των γηπεδούχων να συμμετέχει στην εξέλιξη της φάσης.

Από το στόχαστρο των «κυανολεύκων» δεν ξεφεύγει ούτε ο διαιτητής Θάνος, τόσο για τη συμπεριφορά του την ώρα του «χαμού» του μη καταλογισμού του γκολ του Λημνιού, αλλά και για τα φάουλ που όπως υποστηρίζουν σφύριξε υπέρ της ΑΕΚ στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού.

Φυσικά, όλα αυτά τα παράπονα έχουν άμεσο αντίκρισμα συνολικά στην ΚΕΔ και συγκεκριμένα στα πρόσωπα των Κουκουλάκη και Τριτσώνη. Παρά τη δέσμευση των δύο προσωπικά προς τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σπανό για το 50-50 στο περιθώριο παλαιότερης συνάντησής τους, αυτό στον Ατρόμητο δεν βλέπουν να συμβαίνει γενικότερα και όχι μόνο στο ματς με την ΑΕΚ. Στο Περιστέρι περιμένουν πλέον τη συμπεριφορά των δύο ιθυνόντων της ΚΕΔ τόσο σε ορισμούς, όσο και στο τι θα αποφασίσουν για τη χθεσινή διαιτησία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment