PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ακόμα ένα δείγμα ευαισθησίας από τον Ανδρέα Παχατουρίδη (video)


Σε μια πράξη ανθρωπιάς και ευαισθησίας προχώρησε τις προηγούμενες μέρες ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, βοηθώντας ένα συνάνθρωπό μας που αντιμετώπιζε πρόβλημα στα μάτια του.

Όλα ξεκίνησαν από την πρωινή εκπομπή του Γιώργο Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, όταν ένας ηλικιωμένος κύριος από την Καλαμάτα, ο κύριος Νίκος, σε τηλεφωνική παρέμβασή του στην εκπομπή έκανε γνωστό το πρόβλημα που είχε στα μάτια του.

Ο κ. Νίκος ανέφερε πως έκλεισε ραντεβού μέσω του τηλεφωνικού κέντρου αλλά όπως του είπαν, θα μπορούσε να κάνει την εγχείρηση καταρράκτη στα μάτια του, μετά το 2017!

Ο ηλικιωμένος τόνισε από την εκπομπή του κ. Αυτιά ότι μετά βίας μπορεί να δει καθαρά, με τη κατάσταση της υγείας του να έχει φτάσει σε άσχημο επίπεδο.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης παρακολουθώντας την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, επικοινώνησε άμεσα με το τηλεοπτικό σταθμό και έκανε γνωστές τις προθέσεις του, να βοηθήσει τον ηλικιωμένο κύριο από την Καλαμάτα.

Έτσι και έγινε! Ο κ. Νίκος βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στο Ιατρικό κέντρο όπου εγχειρίστηκε δωρεάν από τον Περιστεριώτη ιατρό Θωμά Κίτσο.

Αμέσως μετά πήγε στο Δημαρχείο Περιστερίου όπου συνάντησε τον άνθρωπο που τον βοήθησε να ξαναδεί και πάλι καθαρά, τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

Μια πράξη για ένα συνάνθρωπό μας που δύσκολα θα είχε καταφέρει να λύσει το πρόβλημά του μέσα από τις κρατικές ιατρικές υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment