PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αγιασμός με… ειδήσεις στο Γυναικείο του Ατρόμητου


Ο καθιερωμένος αγιασμός των ποδοσφαιρικών τμημάτων πραγματοποιήθηκε πριν από την προπόνηση της Παρασκευής για τη γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου, με την προετοιμασία να έχει μπει στην τελική ευθεία εν όψει της σεζόν 2018-19.

Στο περιθώριο της διαδικασίας, όμως, προέκυψε και είδηση διά στόματος εκ των Αντιδημάρχων του Δήμου Περιστερίου, Παναγιώτη Λύκου, καθώς όπως ανακοίνωσε είναι στα άμεσα πλάνα της δημοτικής αρχής τα έργα αναμόρφωσης του γηπέδου της Χρυσούπολης και συγκεκριμένα μέσα στο 2019.

Η υπεύθυνη των γυναικείων τμημάτων, μάλιστα, πήρε την… ασίστ και μίλησε για την ανάγκη να αξιοποιηθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις στη Χωράφα, λόγω και της συνεχούς προόδου των τμημάτων, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι τις τελευταίες μέρες δύο αθλήτριες υπέστησαν πολύ σοβαρούς τραυματισμούς στα γόνατα (χιαστούς).

Παρών ήταν ο πρόεδρος του Ατρόμητου και Αντιδήμαρχος Περιστερίου, Βασίλης Μπέτσης, που ευχήθηκε και εκείνος από την πλευρά του καλή αγωνιστική σεζόν και κυρίως υγεία στις αθλήτριες του «αστεριού», υπενθυμίζοντας παράλληλα το πόσο μεγάλη ομάδα εκπροσωπούν, φορώντας αυτή τη φανέλα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment