PeristeriNews.gr
Καιρός

Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις


Στα νησιά του Αιγαίου, κυρίως του ανατολικού και την Κρήτη τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στο Ιόνιο, κυρίως στα νοτιότερα τμήματα. Τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες τις απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο μέχρι 5 μποφόρ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και σταδιακά μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν με τοπικούς όμβρους κυρίως στα γύρω ορεινά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και σταδιακά μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στο Ιόνιο, κυρίως το νότιο Ιόνιο και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Στα ανατολικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η μεμονωμένες καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Πελοπόννησο και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και σταδιακά μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση έκτος από τη δυτική Κρήτη.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια με βαθμιαία βελτίωση.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Καιρός: Στο Ιόνιο λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης με τοπικούς όμβρους και στα ηπειρωτικά ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κυρίως ηλιοφάνεια και σύννεφα

Peristeri News

Νεφώσεις με τοπικές βροχές

Peristeri News

Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών

Peristeri News

Leave a Comment