PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ίντρις Έλμπα: Φήμες τα περί συμμετοχής του σε ταινία Τζέιμς Μποντ


Ο Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα χαρακτήρισε και πάλι φήμες τα περί συμμετοχής του σε ταινία Τζέιμς Μποντ, λέγοντας ότι είναι πολύ γέρος για να φορέσει το κοστούμι του 007.

Ο 43χρονος Έλμπα, ο οποίος ερμηνεύει τον κακό στη νέα ταινία «Star Trek», είπε: «Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ γέρος για να τρέχω γύρω γύρω με αυτοκίνητα, γυναίκες και μαρτίνι».

Ο ηθοποιός επανέλαβε ότι δεν έχει συζητήσει με την Sony Pictures για το ενδεχόμενο να ερμηνεύσει τον Μποντ μετά τον Ντάνιελ Κρεγκ, αλλά ότι έρχεται αντιμέτωπος με τη στήριξη του κόσμου.

«Είναι η πιο τρελή φήμη του κόσμου» είπε ο Έλμπα. «Συνεχίζω να λέω ότι εάν αυτό συνέβαινε θα οφειλόταν στη βούληση ενός έθνους, καθώς δεν έχουν υπάρξει συνομιλίες για το στούντιο, για τίποτε από αυτά. Αλλά όπου και αν πάω, ο κόσμος θέλει να συμβεί» τόνισε.

Δεν είναι γνωστό εάν τελικά ο Ντάνιελ Κρεγκ θα παραδώσει τα ηνία του Μποντ σε κάποιον άλλο ηθοποιό. Πάντως, εάν το κάνει, ο επικρατέστερος για τον ρόλο θεωρείται ο Τομ Χίντλεστον που πρόσφατα ερμήνευσε έναν μυστικό πράκτορα στη σειρά «The Night Manager».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Leave a Comment