PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

«Ίλια 2016» το Πολιτιστικό αντάμωμα της πόλης


Τα «Ίλια 2016» έδωσαν και φέτος το δικό τους παλμό στην πόλη, αφού εκατοντάδες πολίτες συμμετείχαν στο μοναδικό αυτό Πολιτιστικό αντάμωμα που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο ο Δήμος Ιλίου.

Με τη συμμετοχή όλων των καλλιτεχνικών δυνάμεων της πόλης, των Σχολείων, των Κ.Α.Π.Η., των Εθνικοτοπικών, Πολιτιστικών, Αθλητικών Συλλόγων και Φορέων του Δήμου, από την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 έως και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 η καρδιά του Ιλίου χτύπησε δυνατά στο Αθλητικό Κέντρο Παλατιανής.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κηρύσσοντας την έναρξη των εκδηλώσεων, αφού καλωσόρισε το κοινό που κατέκλισε το Αθλητικό Κέντρο Παλατιανής και συνεχάρη όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, τόνισε:

«Τα ΙΛΙΑ 2016 είναι ένας θεσμός που επί πολλά χρόνια μας ενώνει μέσω της ερασιτεχνικής δημιουργίας. Ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στο Ίλιον και η συνεργασία με τους φορείς της πόλης μας συμβάλλει στο στόχο που έχουμε θέσει, να γίνουν τρόπος ζωής. Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου επιβραβεύει την προσπάθεια που καταβάλλουμε και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment