PeristeriNews.gr
Πολιτική

Έ. Αχτσιόγλου: Στις 15 Δεκεμβρίου θα πιστωθούν τα χρήματα του μερίσματος


Στις 15 Δεκεμβρίου θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων το ποσό του κοινωνικού μερίσματος που δικαιούνται, δήλωσε στον Real FM η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

«Στις 15 Δεκεμβρίου θα πιστωθούν τα χρήματα στους δικαιούχους. 12 Δεκεμβρίου κλείνει η πλατφόρμα και 15 Δεκεμβρίου θα πιστωθούν τα χρήματα», ανέφερε.

Σύμφωνα με την κ. Αχτσιόγλου, διευρύνονται τα εισοδηματικά όρια και θα λάβει το επίδομα περισσότερο από το 32% των πολιτών.

Η υπουργός Εργασίας είπε ότι «από σήμερα θα λειτουργεί και ένα email στο οποίο μπορούν να στέλνουν οι πολίτες προβλήματα που αντιμετωπίζουν» και πως υπάρχει η δυνατότητα νέα αίτησης. «Δηλαδή», πρόσθεσε, «αν απορριφθεί ή αν ο υποψήφιος δικαιούχος θεωρεί ότι έχει συμβεί κάποιο λάθος και μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα, μπορεί να κάνει νέα αίτηση».

Τέλος, ανέφερε ότι το μέσο ποσό επιδότησης είναι 570 ευρώ.

Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη ημερομηνία καταβολής του κοινωνικού μερίσματος, αλλά είπε ότι σε κάθε περίπτωση θα γίνει πριν από τα Χριστούγεννα.

Ακόμη, επεσήμανε ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά η κυβέρνηση προχωρά στη διανομή κοινωνικού μερίσματος, το οποίο φέτος είναι διπλάσιο από το περσινό, ύψους 1,4 δισ. ευρώ και αφορά σχεδόν 4 εκατομμύρια πολίτες που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment