PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έχει καταλήξει στον εκλεκτό του ο Ατρόμητος


Το γεγονός ότι ο Ατρόμητος ήταν απροετοίμαστος για την εξέλιξη στην υπόθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο, φαίνεται από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με νέο προπονητή, κάτι απόλυτα λογικό, αφού ήδη προχωρούσε ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Ωστόσο, η αντίστροφη μέτρηση για τις ανακοινώσεις έχει ήδη αρχίσει, με το πιο απαισιόδοξο σενάριο για τους Περιστεριώτες να λέει ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ολοκληρώσει με την υπόθεση, αφού ξεκινάει σε περίπου μια εβδομάδα η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, ο Ατρόμητος έχει καταλήξει στον εκλεκτό του, βρίσκεται σε επαφές μαζί του, αλλά επειδή πρόκειται για μια «πολύ καλή περίπτωση», η συμφωνία δεν είναι εύκολη υπόθεση. Παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση παλεύει πολύ δυνατά την υπόθεση. Βέβαια, δεν υπάρχει η δυνατότητα για την ομάδα των «κυανολεύκων» να τον περιμένει και για πάντα…

Το πλάνο είναι να προχωρήσει αυτή η περίπτωση μέχρι την Τρίτη (το πολύ μέχρι την Τετάρτη) και εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία, τότε θα προχωρήσει το plan Β, ώστε άμεσα να προχωρήσουν και οι μεταγραφές για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment