PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έφυγε για Νόριτς η Νησωτάκη, επέστρεψε ο Αντωνόπουλος


Την αποχώρηση της Μαριέλας Νησωτάκη από το πόστο της Υπεύθυνης Ανάλυσης Αγώνων που παίρνει… μεταγραφή στη Νόριτς ανακοίνωσε ο Ατρόμητος – Επιστροφή Γιάννη Αντωνόπουλου που ήταν στην ομάδα επί Δέλλα.

Τη… μεταγραφή της Μαριέλας Νησωτάκη στη Νόριτς ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, με την πρώην συνεργάτιδα -πλέον- του Γιώργου Κορακάκη να επιστρέφει στην Αγγλία, μετά τη θητεία της στη Σουόνσι.

Στη θέση του Υπεύθυνου Ανάλυσης Αγώνων που κατείχε μέχρι πρότινος η Μαριέλα Νησωτάκη, αναλαμβάνει ο Γιάννης Αντωνόπουλος που ήταν στην ομάδα επί τεχνικής ηγεσίας Τραϊανού Δέλλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την αποχώρηση της Μαριέλας Νησωτάκη:

«Η Νησωτάκη στην Αγγλία για την Νόριτς!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με την Μαριέλα Νησωτάκη σεβόμενη την επιθυμία της να μεταπηδήσει στην Νόριτς!

Η μέχρι πρότινος Υπεύθυνη Ανάλυσης Αγώνων του Ατρόμητου -παλαιότερα εργάστηκε στην Σουόνσι- δέχθηκε πριν από λίγες ημέρες πρόταση από την αγγλική ομάδα που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ για να αναλάβει καθήκοντα «technical-scout».

Η “οικογένεια” της ομάδας μας αντιμετωπίζοντας με κατανόηση την νέα της προοπτική, αν και είχε συμβόλαιο σε ισχύ, της εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία!

Σε δηλώσεις της στο atromitosfc.gr η Μαριέλα Νησωτάκη τόνισε τα εξής: “Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρω με μεγάλη σκέψη γιατί από τη μια πλευρά ο Ατρόμητος μου συμπεριφέρθηκε άψογα και από την άλλη γιατί μου παρουσιάστηκε μια μεγάλη ευκαιρία. Είμαι σε μια ηλικία που θέλω να κερδίζω συνεχώς εμπειρίες πάνω στο αντικείμενο μου και ο Ατρόμητος ευτυχώς έχει ανθρώπους που κατανοούν πλήρως τους συνεργάτες τους.

Θέλω έτσι να ευχαριστήσω από καρδιάς την ομάδα για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο, τον προπονητή κ. Κορακάκη, τον γενικό αρχηγό κ. Σοφιανό, όλους τους συνεργάτες μου και βεβαίως τους ποδοσφαιριστές. Θα παρακολουθώ την πορεία της ομάδας και θα χαρώ πολύ στο τέλος της χρονιάς να έχει πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι επίσης στο μέλλον να συνεργαστούμε ξανά”».

Η ανακοίνωση για την πρόσληψη του Γιάννη Αντωνόπουλου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αντωνόπουλο ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Υπεύθυνου Ανάλυσης Αγώνων της ομάδας μας.

Έχοντας εργαστεί στον Ατρόμητο στο πρόσφατο παρελθόν, ο Γιάννης Αντωνόπουλος δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ατρόμητο, ξέρω τις συνθήκες που επικρατούν και τα εχέγγυα που παρέχει ο σύλλογος για να κάνω όσο πιο καλά γίνεται τη δουλειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο που με εμπιστεύονται ξανά”.

Τους τελευταίους μήνες ο Γιάννης Αντωνόπουλος παρακολούθησε τη Σχολή Προπονητών αλλά και σεμινάρια στο εξωτερικό που αφορούν το αντικείμενο του (Performance Analyst)».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment