PeristeriNews.gr
Media

Έφυγαν οι φοιτητές από το δελτίο της ΝΕΤ


Τελικά μετά την είσοδο των φοιτητών στο δελτίο της ΝΕΤ και την συνεπακόλουθη διακοπή του, στη 1.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας μεταδόθηκε το… κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.

Τελικά μετά την είσοδο των φοιτητών στο δελτίο της ΝΕΤ και την συνεπακόλουθη διακοπή του, στη 1.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας μεταδόθηκε το… κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.

Στον αέρα του προγράμματος βγήκε από το κεντρικό στούντιο των ειδήσεων ο Προκόπης Δούκας, ο οποίος ανακοίνωσε στο κοινό ότι εκείνη την προχωρημένη ώρα ξεκινούσε η μετάδοση ενός αναλυτικού δελτίου, καθώς το κανονικό δεν μεταδόθηκε ποτέ στην ώρα του λόγω της εισβολής των φοιτητών που οδήγησε στην διακοπή του.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε στον πρόλογό του ότι η κατάληψη στην ΕΡΤ έληξε ειρηνικά λίγα λεπτά νωρίτερα, δηλαδή μετά τη μία μετά τα μεσάνυχτα. Η ομάδα των φοιτητών αποχώρησε αφού πρώτα μαγνητοσκόπησε μήνυμα, το οποίο επρόκειτο να μεταδοθεί από το δελτίο της ΝΕΤ στην διάρκεια του δελτίου.
H ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ ΑΕ για την εισβολή φοιτητών στο στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ και την διακοπή του κεντρικού δελτίου έχει ως εξή

”Απόψε ομάδα φοιτητών διέκοψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ στις 21.00, ζητώντας την προβολή αιτημάτων της.

Η ΕΡΤ Α.Ε σέβεται όλες τις απόψεις και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, των φοιτητών και των άλλων κοινωνικών ομάδων και προβάλλει τις θέσεις τους μέσα από τα Δελτία Ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές.

Ωστόσο, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση είναι κατηγορηματικά αντίθετη σε ενέργειες οι οποίες στρέφονται κατά του ιερού δικαιώματος του ελληνικού λαού στην ενημέρωση.

Πάντως, στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, η ΕΡΤ θα προβάλλει τις απόψεις όλων των πλευρών”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Leave a Comment