PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έτσι πάει στην επόμενη μέρα ο Ατρόμητος


Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που είχαν οι Γιώργος Σπανός, Γιάννης Αγγελόπουλος και Γιώργος Κορακάκης για την επόμενη μέρα στον Ατρόμητο και ο νεαρός τεχνικός συνεχίζει κανονικά – Τα δεδομένα του ρόστερ.

Δύσκολες ήταν οι πρώτες ώρες στον Ατρόμητο μετά την ταπεινωτική ήττα από την Κέρκυρα, αφού ο προβληματισμός για το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της ομάδας ήταν και παραμένει έντονος.

Πριν από μερικά λεπτά ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που αφορούσε την επόμενη μέρα των Περιστεριωτών ανάμεσα στον Γιώργο Σπανό, Γιάννη Αγγελόπουλο και Γιώργο Κορακάκη, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να ακούει τις εξηγήσεις για τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων.

Σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις που πάρθηκαν, το σημαντικότερο που πρέπει να σημειωθεί η ψήφος εμπιστοσύνης που έλαβε ο Γιώργος Κορακάκης για να συνεχίσει στον πάγκο, ωστόσο του τονίστηκε ότι πρέπει να υπάρξει βελτίωση συγκιτικά με το… τωρινό θέαμα.

Παράλληλα, πλην του Πολ Κεϊτά που είναι τελειωμένος, θα αποχωρήσει ακόμα ένας παίκτης που ούτως ή άλλως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Ατρόμητο να δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στους ποδοσφαιριστές που έχει προωθήσει φέτος από την Ακαδημία και θεωρούνται μέλη μιας ιδιαίτερα ταλαντούχας φουρνιάς.

Με δεδομένες τις αποχωρήσεις, οι Περιστεριώτες θα ανοίξουν εκ νέου τον φάκελο των μεταγραφών ώστε να πραγματοποιηθεί ακόμα μία προσθήκη, με προτεραιότητα να αποτελεί η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ με δυνατότητα να αγωνίζεται και ως σέντερ μπακ. Ήδη κάποια ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι, αλλά ακόμα δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση για διαπραγματεύσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment