PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Έρχεται στο Περιστέρι η Περιφέρεια Αττικής


Σχεδόν ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του προηγούμενου – επί 13 έτη – μισθωτή, της ΟΠΑΠ Α.Ε., το κτίριο στη Λεωφόρο Κηφισού 62-64 στο Περιστέρι αλλάζει ιδιοκτήτη.

Η εταιρεία SYNERGO, συμφερόντων Πολυχρόνη Συγγελίδη στον οποίο ανήκει το ακίνητο είχε αναθέσει εδώ και μήνες στην Πειραιώς Leasing να αναζητήσει νέο μισθωτή ή αγοραστή για το κτίριο, που διαθέτει συνολική επιφάνεια των 15 χιλ. περίπου τετραγωνικών, με ωφέλιμους χώρους περίπου 9 χιλ. τ.μ.,.

Έπειτα από αρκετές κρούσεις, τελικώς η SYNERGO μετείχε στη διαδικασία που υλοποίηση η Περιφέρεια Αττικής για την αγορά ακινήτου προκειμένου να συγκεντρώσει όλες τις υπηρεσίες της υπό μια στέγη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, την περασμένη Παρασκευή, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε τη δημοπρασία για την αγορά του νέου κτιρίου του Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας με τον ένα και μοναδικό μειοδότη που υπέβαλε προσφορά, την εταιρεία SYNERGO Α.Ε. του κ. Π. Συγγελίδη.

Ο Σύλλογος αναφέρει πως το τελικό τίμημα – προσφορά εκ μέρους του μοναδικού μειοδότη, ορίστηκε, διά των νομίμων αντιπροσώπων του, στο ποσό των 19.800.000 ευρώ, έναντι της αρχικής προσφοράς των 21.000.000 ευρώ, τίμημα, το οποίο έγινε τελικώς αποδεκτό με απόφαση κατά πλειοψηφία.

Στόχος της Περιφέρειας είναι να μεταφερθούν οι υπηρεσίες της στο νέο κτίριο το συντομότερο δυνατόν, καθώς μέχρι σήμερα μισθώνει 40 διαφορετικά ακίνητα και αποθήκες, με ετήσιο κόστος μίσθωσης τα 7,5 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ: capital.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment