PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τη χθεσινή έκρηξη στη Eurobank


Στοιχεία και μαρτυρίες για την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε χθες στις 22:38 στην είσοδο του κτηρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Eurobank, στην οδό Σανταρόζα, συλλέγει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, προκειμένου να ρίξει «φως» στην ταυτότητα των δραστών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρχει ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη, ενώ στις έρευνες εκτιμάται ότι θα βοηθήσει το οπτικό υλικό που συγκεντρώνεται από κάμερες της περιοχής.

Υπενθυμίζεται πως για την έκρηξη υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα και η περιοχή αποκλείστηκε έγκαιρα, οπότε δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν μέσα σε τσάντα την οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, άφησαν έξω από το κτήριο της τράπεζας δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και είχε αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια σε πολλά κτήρια της περιοχής.

Η οδός Πανεπιστημίου, που παρέμενε κλειστή καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας λόγω της έκρηξης, άνοιξε λίγα λεπτά πριν από τις 8 το πρωί, ενώ παραμένει φυλασσόμενη από αστυνομικές δυνάμεις η οδός Σανταρόζα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment