PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έπρεπε να χάσει και έχασε ο Ατρόμητος!


Μια καλή απόδειξη γιατί στην Ελλάδα υπάρχει αυτό το ποδόσφαιρο, πρόσφερε ο Αναστάσιος Παπαπέτρου και ο Ιωάννης Σίπκας στην Τούμπα, καθώς ο διεθνής διαιτητής υποχρέωσε τον Ατρόμητο στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ με 2-1.

Προηγήθηκε ο Ατρόμητος με τον Στρούγγη (22’), κόπηκε ο Ντιγκινί (33’) με ανύπαρκτο οφσάιντ για το 0-2 και ο Βιεϊρίνια ισοφάρισε με πέναλτι-εφεύρεση στο 44’. Το γκολ της νίκης των γηπεδούχων ο Κάμπος στο 71’, με την μπάλα να κοντράρει και στον Ούμπιντες. Παρά τις πολλές του απουσίες, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ να κάνει συνεχώς καθυστερήσεις μετά το 2-1 και τον Παπαπέτρου να ολοκληρώνει το σόου του, υποδεικνύοντας μόλις τρία λεπτά καθυστερήσεις.

Το ματς

Εξ αρχής το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα θα ήταν δύσκολο, αφού οι Περιστεριώτες αναγκαστικά ταξίδεψαν έχοντας εκτός τη μισή βασική ομάδα, αλλά αποδείχθηκε ότι η ομάδα που έχει φτιάξει ο Νταμίρ Κάναντι δεν… μασάει.

Έχοντας προφανή προβλήματα στη μεσοαμυντική του λειτουργία, καθώς παρατάχθηκε για πρώτη φορά με 3-5-2, μόλις στα 7 πρώτα λεπτά, ο ΠΑΟΚ είχε δύο ευκαιρίες, με τις κεφαλιές των Μάτος και Κρέσπο να μην βρίσκουν τον στόχο. Ωστοσο, γρήγορα ο Ατρόμητος προσαρμόστηκε στις συνθήκες του ματς, ισορρόπησε και στο 22’ άνοιξε το σκορ με τον Στρούγγη.

Ο νεαρός αμυντικός που έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο παίζοντας ως δεξί μπακ πήρε την κεφαλιά από φάουλ του Ούμπιντες και έκανε το 1-0 από πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Αυτή η εξέλιξη σόκαρε τον ΠΑΟΚ και ο Αναστάσιος Παπαπέτρου με τον βοηθό του,  Ιωάννης Σίπκας αντιλήφθηκαν ότι έπρεπε να αναλάβουν δράση.

Στο 33’ ο Ντιγκινί πήρε την κάθετη του Ντάουντα και βγήκε τετ-α-τετ με τον Ρέι, αλλά πριν πλασάρει, ο Ιωάννης Σίπκας θυμήθηκε να σηκώσει τη σημαία και να τον υποδείξει σε θέση οφσάιντ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ελ Καντουρί έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με σουτ από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 40’ ήταν η σειρά του Κάνιας να στείλει την μπάλα άουτ. Αφού, λοιπόν, οι του ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν μόνοι τους, έβγαλε την… ασίστ ο Παπαπέτρου (διαιτητής που έχουμε υπενθυμίσει στο peristerinews.gr έχει υποδείξει οφσάιντ από πλάγιο), δίνοντας πέναλτι στο 44’σε μαρκάρισμα του Στρούγγη πάνω στον Μακ. Παράβαση δεν υπήρχε, ο Σλοβάκος όπως κάνει σε κάθε ευκαιρία «βούτηξε» και ο Βιεϊρίνια έκανε το 1-1.

Όλα τα υπόλοιπα είναι λίγο-πολύ ιστορία… Από την πίεση κόντρα στην πειραματική άμυνα του Ατρόμητου, ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ με κόντρα στο 71’, με τον Κάμπος να σουτάρει πάνω στον Ούμπιντες και τελικά η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το γκολ έκαναν καθυστερήσεις και τελικά ο Παπαπέτρου το έληξε στο 93’.

Κάπως έτσι ο Ατρόμητος υποχρεώθηκε στην πρώτη του ήττα και καλείται να ετοιμαστεί για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

 

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment