PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έπιασε κορυφή η Ατρομητάρα


Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Αστέρα με γκολάρα του Μάντσον και ύστερα από επτά αγωνιστικές στη Super League Σουρωτή είναι αήττητος και πρώτος (έπιασε την ΑΕΚ στους 13 βαθμούς).

Η ομάδα μας ξεκίνησε επιθετικά και επιχείρησε να ελέγξει το ματς, να έχει την κατοχή μπάλας και να διασπάσει την άμυνα του Αστέρα. Παρά το πολύ σκληρό παιχνίδι των Αρκάδων, υπήρχε ποιότητα, αλλά και καλές τελικές ευκαιρίες, όπως αυτή του 23ου λεπτού, με την καταπληκτική επέμβαση του Αθανασιάδη στην κεφαλιά του Βασιλακάκη.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 28ο λεπτό. Ο Μάντσον, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος του Ατρόμητου, εξαπέλυσε μια “ρουκέτα” έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0)!

Δείτε το γκόλ του Μάντσον ΕΔΩ

Στο 38′, ο Αστέρας πλήρωσε το πολλές φορές σκληρό έως αντιαθλητικό του παιχνίδι, καθώς ο Καλτσάς αποβλήθηκε.

Στα λεπτά που κύλησαν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, ο Ατρόμητος εξακολουθούσε να ελέγχει το ματς,  δίχως να απειλήσει, ούτε όμως να απειληθεί.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας, καθώς ο Μάντσον που ήταν εξαιρετικός σε όλο το ματς, στο 53′ ήταν άτυχος καθώς τραυματίστηκε σοβαρά με τις πρώτες ενδείξεις να μιλούν για ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Στο 61′, οι Αρκάδες έμειναν με 9 παίχτες, όταν ο Ιγκλέσιας είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Ουάρντα. Κάπου εκεί ήταν ξεκάθαρο πλέον πως ο Ατρόμητος είχε το παιχνίδι στα χέρια του. Δύο λεπτά αργότερα ο Ουάρντα πλάσαρε από το ημικύκλιο κι είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

Στο 68′, η Περιστεριώτικη ομάδα λαχτάρησε καθώς ο Κυριακόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ και είδε τον Γιαννιώτη να σώζει σωτήρια και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και κόρνερ.

Τελικά το γκολ, ευτυχώς, δεν ήρθε σε αυτή τη φάση και στη συνέχεια ο Ατρόμητος είχε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσει το ματς. Αρχικά στο 75′ η κεφαλιά του Ντιγκινί σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι, στο 79′ ο Αθανασιάδης είπε… όχι στον Μανούσο, ενώ στο 80′ είχαμε τρίτο δοκάρι για τον Ατρόμητο και πάλι με τον Ντιγκινί. Αυτή τη φορά ο Γάλλος με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι κι αφού πρώτα ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων την είχε ακουμπήσει και πάλι.

Τελικά το 2-0 δεν ήρθε ούτε στις επόμενες φάσεις, με τον Αθανασιάδη πραγματικά να κρατά… ζωντανό μέχρι το 94′ τον Αστέρα, αλλά τον Ατρόμητο τελικά να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο. Τρεις βαθμοί που τον φέρνουν στην κορυφή και περιμένει να δει τι θα κάνει ο Πανιώνιος απέναντι στον Ολυμπιακό, ώστε να μάθει αν θα παραμείνει εκεί μαζί με την ΑΕΚ μέχρι και το παιχνίδι του «δικέφαλου» στην Ξάνθη.

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Ιωάννης Κουράκης (Ηρακλείου), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας)

4ος: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (54′ λ. τρ. Μπουσουλάτζιτς), Ουμπίδες, Βασιλακάκης (67′ Ντάουντα), Ντιγκινί, Ουάρντα, Μανούσος (94′ Βασιλείου).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σ. Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τόνσο (55′ Μαντίντα), Ισνάλδο (55′ Μανιάς), Δουβίκας (65′ Κυριακόπουλος).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment