PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ένα χρόνο αήττητος ο ΓΣΠ και… συνεχίζει! (video)


Ένα ολόκληρο χρόνο (ημερολογιακά) αήττητος συμπληρώνει σήμερα (22/1) ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, μετά και τη νίκη (90-61) επί του Αμαρουσίου.

Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη είχε πάρει για τελευταία φορά το κίτρινο φύλλο αγώνα σε ματς πρωταθλήματος, πέρσι στην εκτός έδρας αναμέτρηση (22/1/2017) με τον Μανδραϊκό για την 15η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής.

Από τότε τρέχει ένα τρομερό σερί 29 συνεχόμενων νικών, 15 όσον αφορά την περσινή σεζόν, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Α΄ όμιλο της Β΄ Εθνικής και 14 φέτος, συγκομιδή που έχει φέρει τον ΓΣΠ μόνο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2 και με διαφορά 3 βαθμών από τον δεύτερο.

Μάλιστα, το συγκρότημα του πολυνίκη προπονητή, Νίκου Καραγιάννη βρίσκεται μπροστά στην κατάρριψη του ρεκόρ καλύτερου ξεκινήματος στην ιστορία της Α2, αν καταφέρει να νικήσει την ερχόμενη αγωνιστική (27/1) τον Αμύντα, τον οποίο θα υποδεχτεί στο κλειστό του Περιστερίου και να φτάσει στο 15-0 με την ολοκλήρωση το πρώτου γύρου.

Παράλληλα οι παίκτες του ΓΣ Περιστερίου κυνηγούν και το ρεκόρ συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα της Α2 που είναι 19.

Όλα αυτά κι ενώ η ομάδα των Δυτικών προαστίων έχει ως μεγάλο και βασικό στόχο την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία μετά από απουσία 5 ετών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα κατέγραψε η παρακάμερα του ΓΣΠ που βρέθηκε και στο κλειστό του «Αγίου Θωμά» για την αναμέτρηση με το Μαρούσι (61-90).

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xjWEoMDDCzc&w=707&h=398]

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment