PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ένα και να… μαγεύει ο Ατρόμητος!


Χωρίς να αγγίξει τα στάνταρ προηγούμενων αναμετρήσεων, ο Ατρόμητος επιβλήθηκε και του Λεβαδειακού (1-0), με τον Ντιγκινί να μετατρέπει σε γκολ μια «μαγική» ομαδική προσπάθεια στο 42’ και οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τις φετινές εντός έδρας υποχρεώσεις τους για το 2017. Νέα διαιτητική παραφωνία, αφού δεν δόθηκε ΞΕΚΑΘΑΡΟ πέναλτι σε ανατροπή του Γιαννούλη στο 52′.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι δεν είχε τη «σπιρτάδα» άλλων εντός έδρας αγώνων, ωστόσο δεν είχε κανένα πρόβλημα να μεταφέρει πλήρως το παιχνίδι προς τα καρέ του Επασί. Στο 20’ ο Μάντσον έστειλε μια προειδοποιητική βολή με την μπάλα από το δυνατό του σουτ να περνά άουτ, αλλά η δημιουργία του Ατρόμητου δεν ήταν σταθερή.

Παρ’ όλα αυτά, αρκούσε μια στιγμή μαγείας. Βασιλακάκης και Ντάουντα συνεργάστηκαν άψογα, ο τελευταίος έστρωσε στον Ντιγκινί και ο Γάλλος δεν είχε πρόβλημα στο 42’ να κάνει το 1-0, βάζοντας πριν από το ημίχρονο θεμέλια νίκης.

Το β’ μέρος άρχισε με την κλασική εβδομαδιαία παραφωνία, καθώς στο 52’ ο Κουτσιαύτης αρνήθηκε να υποδείξει πέναλτι που έγινε μπροστά στα μάτια του πάνω στον Γιαννούλη από τον Αντιλέχου, με τον Ατρόμητο να χάνει την ευκαιρία να τελειώσει πολύ εύκολα ένα ματς, που δεν του έβγαινε.
Στη συνέχεια του ματς, οι Περιστεριώτες δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα, δημιουργικά έδειχναν υπερβολική χαλαρότητα στην τελική πάσα, προχωρώντας σε βεβιασμένες προσπάθειες και τελικά σπατάλη ευκαιριών, με το 1-0 να παραμένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Μπουσουλάζιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης (81’ Ούμπιδες), Ουάρντα, Ντιγκινί (90’ Καρασαλίδης), Ντάουντα (74’ Μενσά)

Στον πάγκο του Ατρόμητου: Μίρκοβιτς, Κυριακίδης, Νάτσος, Λαζαρίδης

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Τριποτσέρης (46’ Ιωαννίδης), Αντιλέχου, Φαβάρο, Μητρόπουλος, Νιάσε, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Μπελγκαζουανί (78’ Σουμπίνιο)

Στον πάγκο του Λεβαδειακού: Ναμάσκο, Μεντί, Νουάνκο, Καλτσάς, Καθάριος

Διαιτητής: Κουτσιαύτης
Βοηθοί: Πασχάλης, Ποντίκης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment