PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ένας χώρος μοναδικής ομορφιάς και θαυμασμού στο Περιστέρι


Η 1η Παιδική Χαρά στο κέντρο της πόλης του Περιστερίου αποτελεί σημείο ομορφιάς, αρμονίας και προορισμού για τους κατοίκους και τους επισκέπτες από όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Εδώ και μερικούς μήνες, ο Δήμος Περιστερίου παρέδωσε στους πολίτες ένα νέο στολίδι για την πόλη, το έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης της 1ης Παιδικής Χαράς, που αποτελεί μοναδικό σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ένα θεαματικό και υπερσύγχρονο πάρκο αναψυχής μικρών και μεγάλων, που βρίσκεται μόλις 200 μέτρα και ανάμεσα στους Σταθμούς Μετρό “Αγ. Αντώνιος” και “Περιστέρι”.

paidikh_xara_kounies

Κόσμημα μοναδικού κάλλους και θαυμασμού, που περιλαμβάνει πυκνή βλάστηση με νέες φυτεύσεις, ένα μεγάλο παιδότοπο με σύγχρονα και ασφαλή παιχνίδια και το υπαίθριο γυμναστήριο με μηχανήματα για άσκηση και ευεξία για όλες τις ηλικίες.

Σημείο που γοητεύει σε πανελλαδικό επίπεδο είναι τα δύο εντυπωσιακά μεγάλα συντριβάνια, που δεσπόζουν στην 1η Παιδική Χαρά και είναι αντιληπτά από την κεντρική Λεωφόρο Π. Τσαλδάρη.

Με πανέμορφα σχήματα και το νερό να “χορεύει” μουσικά και χρωματιστά, δίνουν ένα ανεπανάληπτο φαντασμαγορικό υπερθέαμα για τους επισκέπτες.

1h_paidikh_xara_peristeriou3

Ξεχωριστή πολιτισμική παρέμβαση, κουλτούρας και συμβολισμού είναι  η τοποθέτηση των αγαλμάτων των εννέα μουσών, που προσδίδουν στο χώρο της 1ης Παιδικής Χαράς, μια νέα αίγλη και συμβάλλουν ολοκληρωτικά στην πολυεπίπεδη αναβάθμισή της.

Μέσα σ’ αυτόν τον ξεχωριστό χώρο, λειτουργεί ένα πανέμορφο αναψυκτήριο για όλη την οικογένεια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment