PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Άχαστος, αλλά και χωρίς νίκη ο Ατρόμητος


Χωρίς νίκη, αλλά και χωρίς για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική έμεινε ο Ατρόμητος, καθώς δεν μπόρεσε να βρει απαντήσεις στην πολυπρόσωπη άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα, μένοντας στο 0-0.

Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι συνεχίστηκαν, αφού τώρα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, αλλά επίσης για πρώτη φορά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ το πιο ανησυχητικό είναι ότι δεν δημιούργησε ευκαιρίες.

Παρ’ όλα αυτά, οι Περιστεριώτες είχαν την ευκαιρία τους να σκοράρουν, όταν στο 44’, έπειτα από άστοχη έξοδο του Βελλίδη, η κεφαλιά του Ρισβάνη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων, ενώ στο 47’ ο Γιαννούλης βρήκε τον Ντάουντα, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.

Εκπληκτικό ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Γιαννιώτης όταν σε δύο στιγμές που χρειάστηκε (50’, 57’) είπε «όχι» σε σουτ των Μπουκουβάλα μέσα από την περιοχή και του Γιάκου από τα 20 μέτρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (71′ Βασιλακάκης), Μπουσούλατζιτς, Ντιγκινί, Ούμπιδες (63′ Μανούσος), Ουάρντα (85′ Βασιλείου), Ντάουντα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Λίλα (64′ Μανθάτης), Κοζορώνης, Μπουκουβάλας, Ναδάλες (31′ Καρανίκας), Χαλκιαδάκης (80′ Σκόνδρας), Γιάκος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment