PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Άρχισαν οι εκκαθαρίσεις, έρχονται οι προσθήκες


Από τις εκκαθαρίσεις αρχίζει η διαμόρφωση του ρόστερ του Ατρόμητου για το 2017, καθώς ειδοποιήθηκαν ότι δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια της σεζόν οι Στόιτσεφ, Παπαδόπουλος και Γροντής, ενώ ήδη οι Περιστεριώτες είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν δύο μεταγραφές, με τη μία να αφορά τον Παύλο Κυριακίδη.
Σε εφαρμογή μπαίνει το πλάνο του Ατρόμητου για τη νέα σεζόν και ειδικότερα ως προς τη διαμόρφωση του ρόστερ, αρχής γενομένης από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Συγκεκριμένα, οι Στόιτσεφ, Παπαδόπουλος και Γροντής δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν, με τους δύο πρώτους να μην έχουν αποδώσει σύμφωνα με την ομάδα τα προσδοκώμενα και ο τρίτος να μην έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ειδοποιηθεί ότι θα ήταν το καλύτερο για τους ίδιους να βρουν την επόμενη ομάδα στην καριέρα τους και εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ωστόσο, την ίδια ώρα δεν μένει στάσιμο το θέμα των προσθηκών, καθώς ο Ατρόμητος είναι σε πολύ καλό δρόμο για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Παύλο Κυριακίδη. Ο πολυσύνθετος μέσος αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή, καθώς έχει καταθέσει προσφυγή για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα και την ελευθερία του.

Με το που υπάρξουν οριστικές εξελίξεις από αυτό το μέτωπο, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι ο Κυριακίδης να υπογράψει με τους Περιστεριώτες. Επιπλέον, ο Ατρόμητος βρίσκεται σε διαδικασία ολοκλήρωσης ακόμα μίας μεταγραφής που θα αφορά τη μεσοεπιθετική γραμμή (ως αντι-Στόιτσεφ) με παίκτη που έχει πλήρη γνώση των δεδομένων της Super League και αναμένονται εξελίξεις άμεσα.

Βάσει αυτής της κατάστασης, οι «κυανόλευκοι» θα προχωρήσουν σε τρεις μεταγραφές, αφού η συμφωνία με τον Κυριακίδη ήταν μια εξέλιξη που προέκυψε πέραν του αρχικού προγραμματισμού που είχε καταρτιστεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment