PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Άριστα 10 ο Ατρόμητος!


Ο εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς Ατρόμητος, επικράτησε και της ΑΕΛ στο Περιστέρι με 2-0, χάρη στα γκολ των Μπρούνο (54’) και Ουγκράι (85’) και έφτασε στους 10 βαθμούς έπειτα από 4 αγωνιστικές.

Έκανε αυτό που έπρεπε ο Ατρόμητος!

Οι Περιστεριώτες επικράτησαν και της ΑΕΛ στο Περιστέρι με σκορ 2-0, δείχνοντας σαφή σημάδια βελτίωσης στην εικόνα του, επιστρέφοντας στο γνώριμο – από πέρυσι – 4-2-3-1 και έτσι έφτασαν τους 10 βαθμούς έπειτα από 4 αγωνιστικές.

Μεγάλο κέρδος για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι η εμφάνιση και τα γκολ των Μπρούνο (54’) και Ουγκράι (85’), που δείχνουν σε μια περίοδο που δεν υπάρχει ούτε Μανούσος, ούτε Ενσικουλού, ότι μπορούν να δώσουν πολλά περισσότερα συγκριτικά με αυτά έχουν δείξει μέχρι τώρα και ειδικότερα ο Βραζιλιάνος.

Μέχρι το 20′ ο Ατρόμητος είχε χάσει δύο καλές ευκαιρίες με τον Κουλούρη, που συνήθως τέτοιες στιγμές δεν τις σπαταλά ο διεθνής φορ. Ο ρυθμός έπεσε και οι Περιστεριώτες έμπλεξαν και πάλι κόντρα σε ένα σύνολο που δεν ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Στο β’ μέρος ο Λεοζίνιο νικήθηκε από τον Μέγερι στο 48′ στη μοναδική ευκαιρία της ΑΕΛ, με τον Ατρόμητς να βρίσκει το γκολ στο 54′ με περιπέτεια και λόγω της αυτοθυσίας του Μπρούνο που κυνήγησε μέχρι τέλους μια χαμένη φάση.

Στο 70′ ο Χούμπτσεφ έκανε δεύτερο αντιαθλητικό μαρκάρισμα και ορθότατα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και το 2-0 ήταν θέμα χρόνου. Σκόρερ ήταν ο Ουγκράι που σήμερα φώναξε «παρών» εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0Dyl_dB__10]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HFvlbE9sTP8]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=a4MtS98egqU]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7P0I7VuURdQ]

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (4-2-3-1): Μέγερι, Σάκιτς (87’ Νάτσος), Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Ουγκράι, Βασιλακάκης (78’ Μούγιακιτς), Μπρούνο, Κουλούρης (83’ Κωτσόπουλος).

Λάρισα (3-5-2): Κρίστινσον, Γρομητσάρης, Γκόλιας, Χούμπτσεφ, Καρανίκας, Κοέφ (46’ Πίτι), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρσι (46’ Λεοζίνιο), Ντέλετιτς, Κούνιτς (80’ Μπαργκάν).

Διαιτητής: Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment